Alajärven nuorisotiloille digitaalinen liikuntapeliseinä ensimmäisenä maakunnassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven nuorisotila Vintille on asennettu digitaalinen liikuntapeliseinä iWall 2.0 ensimmäisenä koko maakunnassa.

– Hankinta on merkittävä panostus nuorten liikkumiseen ja mukavaan ajanviettoon, kertoo riemuissaan vapaa-aikapalveluiden esimies Titta Väänänen.

MAINOS

iWall on viihdyttävä ja monipuolinen liikuntapeliseinä, jota voi pelata samanaikaisesti 1-2 pelaajaa.

Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa sekä lapsista että aikuisista ja onnistuu niin farkuissa kuin treenitrikoissakin.

Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWallia voi käyttää tehokkaaseen treenaamiseen, virkistävään taukoliikuntaan tai nuorten yhteiseksi ajanvietteeksi.

iWall toimii täysin pelaajien liikkeillä, joita seurataan liiketunnistimella. Tuotteessa ei ole kosketusnäyttöä tai muita ohjaimia.

– Pelisisältö vaihtelee kovatempoisesta Parkourista aina tasapainoa ja kehonhallinta kehittäviin peleihin. Peleissä liikutaan koko ajan, mutta tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa, kertoo nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä.

iWall on täysin suomalainen innovaatio ja iWallia valmistava ja myyvä yritys CSE Entertainment on Kajaanista.

Seinä sijoitettiin ensin Vintille Sairaalatie 3:n ylimpään kerrokseen, mutta myöhemmin seinä tullaan siirtämään uusiin remontoitaviin nuorisotiloihin entisiin Matkahuollon tiloihin.

Nuorisotila Vintillä on myös panostettu kahvitarjoilun terveellisyyteen. Perinteiset keksit on vaihdettu kauraisiin välipalakekseihin ja hedelmiin.

– Hedelmät eivät saavuttaneet heti suurta suosiota, mutta nyt tilanne on kääntynyt niin, että mandariineja menee enemmän kuin välipalakeksejä, kertoo erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopelto.

– Hienointa on ollut että käänne hedelmien suosioon on tullut nuorten omista valinnoista, eikä pakottamalla, kommentoi Tuomas Lahdenperä.

MAINOS
Edellinen artikkeliGabrielin kirkon sähköistys uusiutuu
Seuraava artikkeliKotimainen joulukuusi hankitaan moneen kotiin