-23.2 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

MLL:n pitkät perinteet Vimpelissä

Mannerheimin lastensuojeluliiton Vimpelin yhdistys on ollut 57 vuotta kuntalaisten matkassa mukana ja vaikka vuosiin on mahtunut monenlaisia vaiheita, ovat kuluneet vuodet olleet poikkeuksellisia.

– Kyllä pandemia on vahvasti vaikuttanut myös yhdistyksen toimintaan. Monia suunniteltuja tapahtumia on jouduttu perumaan, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Hanna Salmi. – Yhdistyksen toimintaa tukevia pienkeräyksiä ei olla myöskään pystytty toteuttaa suunnitellusti.

MAINOS

Onneksi kuitenkin pieniä taukoja lukuun ottamatta muun muassa perhekahvilaa on pystytty pyörittämään pienimuotoisesti.

– Perhekahvila on saanut positiivista palautetta, kertoo MLL:n hallitukseen kuuluva Laura Sänkiaho. – Kun ihmiset ovat joutuneet olemaan paljon kotona, on kerran viikossa toimiva perhekahvila tarjonnut tervetulleen lisän arjen aktiviteettina pikkulapsiperheille.

MLL on suunnitellut myös ensi vuodelle monenlaista tapahtumaa ja hallitus on toiveikas sen suhteen, että myös aiemmin peruutetut tapahtumat pystyttäisiin vihdoin toteuttaa.

Mitä yhdistystoiminta sitten antaa? Mikä motivoi vapaaehtoistyöhön?

– On mukava päästä tutustumaan muihin saman ikäisten lasten vanhempiin. Kaiken kaikkiaan tämä enemmän antaa kuin ottaa.

– Erityisen tärkeältä tuntuu, kun pystyy yhdistyksen kautta vaikuttaa myönteisesti ihmisten elämään. Tulee itsellekin hyvä mieli, kun saa tehtyä toisen iloiseksi, kertovat Laura Sänkiaho ja Hanna Salmi.

Naiset kannustavat uusiakin tulijoita rohkeasti mukaan tutustumaan vaikkapa perhekahvilan toimintaan. Kahvikupin ja lasten leikkien lomassa on solmittu paljon uusia ystävyyssuhteita.

Mll Vimpelin sivut kannattaa ottaa seurantaan sekä Instagramissa, että Facebookissa.

Johanna Korkea-aho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät