-15.8 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Ankkurit avaa kauden kotona 14.5., Lappajärven naiset vieraissa

12 miesten ja 16 naisten joukkuetta on mukana, kun juhlavuoden ykköspesiskausi käynnistyy toukokuun puolivälin viikonloppuna 14.-15.5. Panokset ovat kovat, sillä Ykköspesiksen voittajat nousevat Superpesikseen kaudelle 2023.

Kouvolassa kauden avaus tarjoilee kaksi todellista herkkupalaa. Superpesisottelua lämmitellään Kymenlaakson paikalliskohtaamisella, kun miesten Ykköspesikseen kakkosjoukkueellaan noussut Kouvolan Pallonlyöjät saa vastaansa Haminan Palloilijat lauantaina 14.5.

Toinen sarjanousija Haapajärven Pesä-Kiilat isännöi viime kauden sensaatiojoukkuetta Jyväskylän Lohea sarja-avauksessaan 15.5. Pesä-Kiilat tarjoilee maistiaisen Ykköspesistä myös Nivalaan ja Reisjärvelle kauden aikana.

MAINOS

Alajärven Ankkurit kohtaa kauden ensimmäisessä ottelussaan Kitron pesäpallostadiolla heti lauantaina 14.5. kello 15 Oulun Lippo Juniorit. Kausi jatkuu Kitrolla keskiviikkona 18.5. kello 18 kun vastaan saapuu Alavuden Peli-Veikot.

Naisten Ykköspesiksessä joukkueet on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. Mukana on peräti kolme viime kauden superpesisjoukkuetta – Mynämäen Vesa, Pesä Ysit Lappeenrannasta ja Siilinjärven Pesis. Naisten Ykköspesikseen tekevät sarjanousijoina paluun Laitilan Jyske ja Ylivieskan Kuula.

Superpesisseurojen kakkosjoukkueilla (Jyväskylän Kirittäret, naiset; Kouvolan Pallonlyöjät, miehet; Pesäkarhut, Pori, naiset) ei ole osallistumisoikeutta Ykköspesiksen ylempiin jatko-otteluihin.

Lappajärven Veikkojen kausi alkaa lauantaina 14.5. Puijon Pesistä vastaan Kuopiossa. Siilinjärven vieraaksi mennään heti seuraavana päivänä 15.5. Ensimmäinen kotiottelu on keskiviikkona 18.5. kello 18 Siilinjärven Pesistä vastaan.

Naisten Ykköspesiksen jatko-ottelut pelataan aikavälillä 13.8.-18.9. superpesiskarsinta mukaan lukien. Miesten Ykköspesiksessä vastaava aikaväli on 17.8.-17.9.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät