-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Hoiskon kävelyporukka on reippaillut jo 30 vuoden ajan!

Hoiskossa riittää innokkaita kävelijöitä, sillä Hoiskon Nesteeltä on startannut jo 30 vuoden ajan aina tiistai-iltaisin kello 18 kävelylenkkiporukka. Yhdessä matkaa taitetaan noin tunnin ajan.

30 vuoden yhteislenkkeilyn kunniaksi lenkkeilijät nauttivat yhdessä kakkukahvit ennen lenkkiä, mikä varmaankin oli jo varsin sopivaa kaikkien kävelyreissuilla poltettujen kalorien jälkeen!

MAINOS

Kun yhteislenkit 30 vuotta sitten alkoivat, harrastettiin lenkkeilyn yhteydessä myös lentopallon peluuta ja juoksuakin. Enimmillään lenkkeilijöitä ollut porukassa mukana tusinan verran ja vuonna 1992 Timo Halla-aho veti lenkkiä kansalaisopiston alaisuudessa.

Perustajajäsenistä mukana lenkkiryhmässä on vielä Timo Halla-aho, Martti Matintupa, Paavo Sillanpää ja Hannu Hautamäki. He kaikki ovat pitkän linjan liikkujia ja kaikki he ovat myös suunnistajia ja tekevät edelleen suunnistuksen parissa paljon talkootyötä.

Muun muassa koululaisten syksyiset suunnistusradat ovat pitkälti Timon tekemiä.

Mukana 30 -vuotisjuhlalenkillä olivat lisäksi Ilpo Purola, Tuomo Nelimarkka ja Kari Luoma-aho. He ovat tulleet porukkaan viime vuosina.

Kävelyporukka on avoin kaikille, ja lenkille lähdetään yleensä aina, kelistä riippumatta.
Lenkille mukaan ovatkin tervetulleita kaikki, jotka kävelyseuraa kaipaavat ja vauhti porukalla on sellainen, että puhe soljuu samalla vielä mukavasti!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät