8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Alajärven kirjaston runokilpailu käynnistyi – luontoteemaista runoutta luomaan!

Alajärven kirjasto järjestää runokilpailun teemalla ”Luonnossa”. Kilpailuaikaa on 30.4. saakka.

Mikä paikka luonnossa on sinulle erityisen tärkeä? Mitä muistoja, tunnelmia, tuoksuja tai värejä tunnet luonnossa liikkuessa? Runokilpailun teema antaa vapaat kädet inspiroitua luonnosta ja omista luontokokemuksista.

MAINOS

Kilpailussa on sarjat lapsille (alle 12 v.), nuorille (13-18v) sekä aikuisille (yli 18v). Osallistua voi 1-3 runolla. Runojen tulee olla tätä kilpailua varten tehtyjä ja aiemmin julkaisemattomia.

Kilpailu on osa Alajärven kirjaston RunoKuva-hanketta, jossa mukana ovat yhteistyökumppaneina Vimpelin kirjasto, Alajärven musiikkiopisto, Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto sekä Nelimarkka-museo.

Näiden henkilökunnista kootaan toukokuulla raati valitsemaan voitokkaat kilpailurunot! Palkintoina mm. lahjakortteja, luontoaiheista kirjallisuutta sekä luontoon liittyviä tavarapalkintoja. Runokilpailun voittajille ilmoitetaan toukokuun aikana ja voitokkaat runot tekijöineen palkitaan kesäkuussa Runopiknik-tapahtumassa Alajärven kirjaston puistoalueella.

Runot tulee lähettää viimeistään 30.4. Alajärven kirjastoon osoitteeseen Kirkkotie 7, 62900 Alajärvi, tai sähköpostilla kirjasto@alajarvi.fi.

Tyyli on vapaa ja aiheesta riittää ammennettavaa. Talvesta kevääseen runon siivin!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät