-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Padel on otettu Alajärvellä hyvin vastaan

Alajärven liikuntamahdollisuudet lisääntyivät juuri joulun alla kokonaan uudella lajilla, kun paikkakunnalla avautui mahdollisuus harrastaa suursuosioon noussutta padelia.

​- Saimme kentät auki 23.12. ja samana päivänä tulivat myös ensimmäiset kenttävaraukset. Tulevalla viikolla tehdään vielä viimeiset asennukset oleskelualueelle ja sen jälkeen halli alkaa olemaan täysin valmis, kertoo Club Manager Elli Mertaniemi Alajärven Padel-hallilta.

MAINOS

Hallin omistaa Padel Club Finland, joka kuuluu kansainväliseen LeDap Groupiin.

​Uusi laji on otettu Alajärvellä hienosti vastaan. – Huomaa, että hallia on odotettu ja laji kiinnostaa ihmisiä. Kuitenkin, kun on kyseessä uusi laji alueella, niin jonkin verran huomaa jännittyneisyyttä ja kynnystä lähteä pelaamaan. Kannustan kuitenkin kaikkia kokeilemaan rohkeasti, autan tarvittaessa, Elli lupaa!

​Asiakkaita hallilla on tähän mennessä käynyt Alajärven lisäksi paljon myös lähikunnista, kuten Vimpelistä, Lappajärveltä, Soinista, Seinäjoelta ja Alavudelta.

Alajärven padelhalli on huippulaadukas, kenttiä on viisi ja tiloista löytyy pukuhuoneet, invavessa, lounge tila sekä padel shop, josta voi ostaa mailoja, grippejä, vaatteita, kenkiä ja muuta lajissa tarvittavaa.

– Hallilta löytyvästä maila-automaatista on mahdollista vuokrata maila tai ostaa palloja. Tulemme järjestämään erilaisia turnauksia sekä klubi-iltoja, peruskursseja sekä junnutoimintaa.

– Jossain kohtaa on luvassa myös virallisia liiton kisoja. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus järjestää klubillamme erilaisia yritystapahtumia, kuten tyky-päiviä. Tapahtumat räätälöidään aina yritysten toiveiden mukaan.

Padel sopii kaikille

Padel on nelinpeli, se on mukaansa tempaava ja sopii kaiken ikäisille sekä -tasoisille pelaajille. Se on myös erittäin taktinen peli.

– Järjestämme vasta-alkajille tutustumistunteja, joissa käydään läpi lajin perusteet sekä säännöt ja lopuksi pelataan. Tulemme järjestämään myös peruskursseja.

– Säännöt ja paljon muuta tietoa löytyy meidän kotisivuiltamme. Ja esimerkiksi youtubesta löytyy paljon hyviä videoita, joiden kautta lajiin voi tutustua. Padel on pihapeli, mutta Suomen olosuhteissa sitä voi pelata halleissa ympäri vuoden, Elli kertoo.

Kentän varaus tapahtuu Playtomicin kautta joko puhelinsovelluksella tai internetselaimen kautta.

Padelin suosiota Elli Mertaniemen mukaan selittää se, että se on niin mukaansa tempaavaa, sosiaalista sekä matalan kynnyksen laji. – Lajin taktisuus kiinnostaa myös monia, mukaan lukien itseäni!

– Kannattaa tutustua kotisivuihimme, siellä on paljon erilaista tietoa padelista! Meidän klubilta löytyy myös omat facebook ja instagram sivut, joihin julkaistaan hallin meininkiä, kampanjoita sekä tiedotteita.

– Tällä hetkellä meillä on menossa kampanja, jossa helmi-maaliskuun ajan vuokramailat sekä pallot kuuluvat kenttävuokraan. Lisäksi kaikki oppilasryhmät (liikuntatunnit) pääsevät veloituksetta tutustumaan peliin sekä uuteen halliimme.

Tällä tietoa hallin avajaiset/avoimet ovet järjestetään 20.3., mistä tiedotetaan lähempänä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät