MLL Vimpelin paikallisyhdistys mukana järjestämässä säpinää hiihtolomaviikolle

Kuvateksti Mysteeri Maatilalla näytelmä viihdyttää niin pientä kuin isompaakin katsojia.
Mainos[adrotate banner="3"]

Pitkä aika on kulunut edellisistä tapahtumista, mutta hiihtolomaviikolle on luvassa lapsiperheiden iloksi kaikenlaista! Epävarmuutta tosin on ilmassa edelleen. Siitäkin huolimatta MLL Vimpelin yhdistyksen naiset ovat tyytyväisiä, että jotain on pystytty edes suunnitella.

– On ollut mukava järjestää tapahtumia pitkästä aikaa. Joskin suunnittelu on ehkä vienyt aiempaa enemmän aikaa, kun järjestelyissä täytyy ottaa huomioon useita terveysturvallisia näkökulmia. Turvallisuussuunnitelma pitää olla laadittuna, kertoo MLL Vimpelin puheenjohtaja Hanna Salmi.

MAINOS

– Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki voi muuttua lyhyelläkin aikataululla epidemiatilanteesta ja säädöksistä johtuen. Siksi ilmoittelua kannattaa seurailla. Mikäli tapahtumat pystytään järjestämään, niihin voi tulla terveenä. Maskin käyttöä suositellaan sisätiloissa, muistuttaa Salmi.

Ideateatterin Mysteeri Maatilalla saapuu Vimpeliin

Ideateatterin suuren suosion saanutta näytelmää pääsee seuraamaan hiihtolomaviikolla torstaina 3.3 kello 18. Näytelmää tähdittävät lastenohjelmista tutut suosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto.

Näytelmässä on maailmankirjat sekaisin ja Piippolan tilalla tapahtuu kummia.  Vaari katoaa ja Rokkikana Moilanen huomaa saksofoninsa hävinneen. Likinäköinen ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P. Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin!

Sopasta löytyy myös itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-lammas, reggaeta laulava Mansikki-lehmä ja joukko muita toinen toisistaan erikoisempia hahmoja. Edes aikuiset eivät voi välttyä nauruhermojen kutkutukselta!

Luvassa on visuaalista ilotulitusta tarjoava esitys, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta. Esitys lupaa myös paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapsetkin pääsevät osallistumaan.

Pikkupurtavaa voit ostaa kätevästi MLL:n kahviosta.

Liput varataan etukäteen ideaticket.fi, maksu tapahtuu paikan päällä. Sairastapauksen sattuessa voi lipun peruuttaa maksutta.

Hiihtolomaviikon ohjelmaa

Tiistaina 1.3. pidetään Aapiskujalla jäädisco. Järjestäjinä Vimpelin vapaa-aikatoimi, MLL, sekä 4H. Paikan päällä myös MLL:n pitämä buffetti.

Keskiviikkona 2.3. Lakis Areenalla kyläseuran järjestämä perhetapahtuma. Kyläseuran puolesta kahvio. Paikan päällä MLL, 4H sekä SPR järjestämässä ohjelmaa.

Torstaina 3.3. Ideateatterin esitys Mysteeri Maatilalla kello 18! Teatteriesityksen suhteen kannattaa seurailla ilmoittelua.

Johanna Korkea-aho

MAINOS
Edellinen artikkeliKokoomus esittää Vistbackaa hyvinvointialueen turvallisuuslautakunnan johtoon
Seuraava artikkeliRauhan kellot soivat tänä iltana Ukrainan tilanteen puolesta