MAINOS

Mäkelä Alulta kannanotto Ukrainan puolesta

Mäkelä Alu on ottanut kantaa Ukrainan puolesta.

Yrityksen kotisivuilla todetaan, että usein sanotaan ettei yrityksillä ole omaatuntoa. Yrityksillä on kuitenkin arvonsa, joiden mukaan ne, ja ennen kaikkea niissä työskentelevät ihmiset toimivat. Näin on myös Mäkelä Alussa. Vladimir Putinin aloittama hyökkäyssota Ukrainassa on täysin vastoin Mäkelä Alun arvomaailmaa ja kaikkea sitä, mihin yrityksessä uskotaan ja mitä halutaan edustaa.

MAINOS

Mäkelä Alun työntekijät tuomitsevat yksiselitteisesti Venäjän laittoman, yksipuolisen ja provosoimattoman hyökkäyksen Ukrainaa ja sen asukkaita kohtaan ja vaativat, että se lopetetaan välittömästi ja Venäjä vetäytyy takaisin omalle alueelleen. Vaatimus koskee myös vallattuja Itä-Ukrainan alueita sekä Krimin niemimaata.

Tällä esiintulolla halutaan tukea Ukrainan kansaa tänä vaikeana aikana ja samalla lupaudutaan osoittamaan sanoin ja teoin, että emme koskaan tule hyväksymään tapahtunutta.

Konkreettisena apuna jokaisen allekirjoittaneen puolesta Mäkelä Alu lahjoittaa sata euroa Kirkon Ulkomaanavulle, auttaaksemme hädässä olevia Ukrainalaisia perheitä.

Allekirjoituksia kannanotossa on 121, eli Mäkelä Alun lahjoitussumma ukrainalaisten perheiden hyväksi on 12100 euroa.

MAINOS
Exit mobile version