Eläkeliiton Lappajärven hallitus järjestäytyi

1120
Eläkeliiton Lappajärven yhdistyksen hallitus 2022. Kuva: Sointu Ketola.
Mainos[adrotate banner="3"]

Eläkeliiton Lappajärven yhdistyksen 49,. toimintavuosi on käynnistynyt ja jäsenmäärä on 340.

Koronarajoitusten vähitellen hellittäessä toimintaa voidaan taas laajentaa ja monipuolistaa. Vuoden alusta puheenjohtajana aloitti Pekka Hernesniemi. Tammikuun kokouksessa tehtiin henkilövalintoja hallituksen sisällä eri tehtäviin ja toimikuntiin.

MAINOS

Varapuheenjohtajaksi valittiin Heimo Herrala, sihteerinä jatkaa Paula Murtoniemi ja rahastonhoitajan- rekisterinhoitajan sekä kirjanpitäjän tehtävät otti hoitaakseen Eeva-Liisa Ylipelkola. Emänniksi valittiin Raija Annola, Sirkka Kankaanpää ja Gun-Lis Övermark.

Erilaisia toimikuntia nimitettiin suunnittelemaan ja aktivoimaan yhdistyksen toimintaa: Huvitoimikuntaan / juhlatoimikuntaan ja vaikuttajatoimikuntaan kuuluu koko hallitus, jäsenhankintatoimikuntaan Kalervo Pohjoispää, Esko Vanharanta, Anne Alaviitala, Paula Murtoniemi, Heimo Herrala ja Anne Sadeharju.

Koulutustoimikuntaan valittiin Pekka Hernesniemi, Paula Murtoniemi ja Gun-Lis Övermark. Kulttuuri- ja hengelliseen toimikuntaan kuuluvat Matias Keto, Eeva-Liisa Ylipelkola ja Pekka Hernesniemi.

Liikuntatoimikuntaan kuuluvat Heimo Herrala, Paula Murtoniemi ja Esko Vanharanta. Matka- ja retkitoimikuntaan kuuluvat Matias Keto, Pekka Hernesniemi ja Eeva-Liisa Ylipelkola. Talous- ja varainhankintatoimikuntaan kuuluvat Anne Alaviitala, Anne Sadeharju ja Eeva-Liisa Ylipelkola.

Tiedotus- ja viestintätoimikuntaan kuuluvat Paula Murtoniemi, Pekka Hernesniemi ja Gun-Lis Övermark. Vapaaehtoistoimikuntaan kuuluvat Esko Vanharanta, Heimo Herrala, Kalervo Pohjoispää, Paula Murtoniemi, Raija Annola ja Sirkka Kankaanpää.

Jäsenistölle järjestetään erilaista toimintaa, joka on jo hyvässä vauhdissa: Allasjumpat Kivitipussa, pihajumppaa, keskiviikkokävelyä, patikkaretkiä, frisbeegolfia kolmella eri radalla lumien sulettua, sekä opastusta lajiin.

Kuukausikerhoja erilaisten mielenkiintoisten aiheiden parissa sekä uusia, mielenkiintoisia hankkeita. Matkoja ja juhlia järjestetään vuoden kuluessa jäsenistön toiveita ja ideoita kuunnellen.

Liikunta- ja vapaaehtoistyön korttien palauttaneiden kesken arvotun lahjakortin voitti Esko Vanharanta.

Kilpailutoimintaa on tulossa kevään ja kesän aikana: Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin pilkkikilpailut maaliskuussa ja golfkilpailut heinäkuussa.

Toivotamme kaikki alueemme eläkeläiset tervetulleiksi mukaan toimintaan nyt kun taas voi vapaammin kokoontua ja järjestää erilaisia tapahtumia.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa