-2.9 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kirjeitä kaivatulle – Sotavuosien suosikkisävelmät soivat nyt Lakisareenalla

Lakaniemi- Pyhälahti-Pokela kyläseura järjestää Vimpelissä Lakisareenalla ”Kirjeitä kaivatulle – Sotavuosien suosikkisävelmät” -esitystä, jossa esiintyvät Jarkko Järvenpää (laulu, kitara, juonnot) Soinista, Timo Pyylampi (haitari, laulu, juonnot) Alavudelta, Arja Piilo (juonnot) Kinnulasta ja Tarja Kultavuori (laulu, juonnot) Alajärveltä. Käsikirjoituksen on tehnyt Tarja Kultavuori.

Kyläseuran puheenjohtaja Heikki Salmela kertoo, että ennakkolippuja voi ostaa Kukkasalonki Kastanjasta Vimpelistä. Lippuja saa tietysti myös portilta. – Esityksessä on väliaika, jolloin puffetista voi ostaa kahvia ja pullaa, kertoo Heikki.

MAINOS

 Esityksessä kuullaan musiikkia, kirjeitä ja tositarinoita vuosilta 1939-1945.

– Nuoret miehet kirjoittivat rintamalta uskomattoman hienosti, harva osaa enää kirjoittaa samalla tavalla, sanoo Jarkko Järvenpää. Erityisen koskettava on myös nuoren tytön kertomus evakkoon lähdöstä sodan alussa.

Ohjelmistoon kuuluu mm. Kaunis on luoksesi kaipuu, Ilta Skanssissa, Vartiossa, Äänisen aallot ym.

Esitys nähdään Lakisareenalla sunnuntaina 13.3. kello 14.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät