MAINOS

Tanja Penninkankaan määräaikainen muutosjohtajan virka sai jatkoa

Sosiaalijohtaja Tanja Penninkankaan mukaan hyvinvointialue on saanut aiheesta yhteydenottoja sekä palveluntuottajilta että asiakkailta. Hyvinvointialue on tarkastellut palvelusetelijärjestelmää tarkemmin ja huomannut, että laskentakaavassa on ilmennyt virhe.

Etelä-Pohjanmaan aluehallituksen ensimmäinen kokous järjestettiin tänään tiistaina.  

Aluehallitus päätti nimetä hyvinvointialuejohtajan valintaa valmistelevan työryhmän. Työryhmän puheenjohtajana toimii aluevaltuuston puheenjohtaja Paula Risikko ja sen jäseniä ovat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajistot.

MAINOS

Aluehallitus päätti julistaa hyvinvointialuejohtajan viran haettavaksi toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Aluehallitus päätti jatkaa YTM Tanja Penninkankaan määräaikaista muutosjohtajan virkaa 31.12. saakka. Myös VATE:n nimeämien jaostojen työskentely, vaalijaostoa lukuun ottamatta, jatkuu hyvinvointialueen valmistelussa vuoden 2022 loppuun saakka.

Aluehallitus päätti nimetä työryhmän, joka valmistelee professiojohtajien ja toimialuejohtajien valintaa. Työryhmän puheenjohtajana toimii aluevaltuuston puheenjohtaja Risikko, ja sen jäseniä ovat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajistot sekä vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen.

Aluehallitus esittää aluevaltuustolle, että se perustaa 1.1.2023 lähtien seuraavat professiojohtajien virat: lääketieteen professiojohtajan, johtajaylilääkärin viran, sosiaalityön professiojohtajan, sosiaalijohtajan viran, hoitotieteen professiojohtajan, johtajaylihoitajan viran sekä 1.1.2023 lähtien seuraavat toimialuejohtajien virat toimialuejohtajan, hallinto-ja strategiapalvelut viran, toimialuejohtajan, terveyden- ja sairaanhoitopalvelut viran, toimialuejohtajan, perhe- ja sosiaalipalvelut viran, toimialuejohtajan, ikäihmisten palvelut viran ja toimialuejohtajan, pelastusjohtaja viran.

Professiojohtajien ja toimialuejohtajien virat laitetaan haettavaksi sisäiseen ilmoittautumismenettelyyn.

Lisäksi aluehallitus merkitsi tiedoksi selvityksen hyvinvointialueelle siirtyvästä henkilöstöstä, henkilöstön siirtosuunnitelmasta sekä siirtosopimuksesta.

Aluehallitus merkitsi tiedoksi myös kuntien ja yhteistoiminta-alueiden selvitykset hyvinvointialueelle siirtyvästä irtaimesta omaisuudesta, sopimuksista, vastuista ja toimitiloista.

MAINOS
Exit mobile version