3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Karismaattinen myyntikuiskaaja Pasi Rautio toi yrittäjille tärkeitä vinkkejä huumorin sävyttämänä

Kivitipussa oltiin tärkeiden asioiden äärellä, mutta siitä huolimatta kuului salista välillä tirskuntaa, välillä hulvatonta räkätystä. Kyseessä oli Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n maksuton aamupäivätilaisuus yrittäjille ja estradilla kokenut kouluttaja Pasi Rautio.

Yli kolmetoista vuotta kouluttajana toiminut Rautio on valmentamisen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen loistavilla puhelahjoilla höystettynä.

MAINOS

Yhden burnoutin kokeneella Rautiolla on tärkeä viesti kaikille erityisesti tähän maailmantilanteeseen:

– Aamulla kun heräät, älä katso ensimmäisenä uutisia. Älä katso niitä vielä puolenpäivänkään aikaan. Keskity olennaiseen! Pidä itsestäsi huolta, henkisesti ja fyysisesti.

Rautio puhuu siitä, kuinka jatkuva uutisten lukeminen sosiaalisesta mediasta ja verkkolehdistä saa pahimmillaan aikaan toimintaa lamaannuttavan ahdistuksen, ennen kuin päivä edes kunnolla alkaa.

Kolmen osion koulutuksessa käytiin läpi verkostoitumista, myyntitaitojen ydintä sekä myyntiä kasvokkain. Kolmen tunnin tiivis paketti piti sisällään muun muassa asiaa itsensä johtamisesta, kolmesta kansainvälisen vaikuttamisen välineestä, omasta asenteesta sekä rinnakkaisista strategioista. Viime vuosien aikana on moni asia muuttunut ja myös yrittäjän täytyy osata reagoida muutoksiin.

Rautio myös peräänkuuluttaa niin sanottua ”tulirinkiä” yrittäjien kesken. Tulirinki tarkoittaa verkostoitumista sekä yhteistyötä yrittäjien kesken. Siinä on Järvi-pohjanmaankin alueella vielä kovasti mahdollisuuksia!

Johanna Korkea-aho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät