3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Luoma-ahon kylätalon boulderseinä kutsuu kiipeilemään!

Oletko jo kuullut boulderoinnista? Boulderoinnilla tarkoitetaan kiipeilyä verrattain matalilla korkeuksilla ilman köysivarmistusta.

Seinälle pääsee kiipeämään maanantai- ja perjantai-iltaisin.

Nyt tätä herkkua pääsee kokeilemaan lähellä, sillä Luoma-ahon kylätalolle on viime vuonna valmistunut monipuolinen ja turvallinen boulderseinä, jossa lajiin pääsee mainiosti tutustumaan yksin tai vaikka yhdessä porukalla. Seinän eriväriset otteet ja alta löytyvät paksut turvapatjat suorastaan kutsuvat kiipeilemään!

MAINOS

Boulderointi on hyvin kokonaisvaltainen laji. Hyviin puoliin kuuluu mm. voiman, notkeuden ja tasapainon kehittyminen sekä rohkeuden lisääntyminen. Boulderointi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä seinään on merkitty ratoja helposta vaativaan.

Seinälle mahtuu useampikin kiipeilijä samanaikaisesti.

Seinää pitkin voi edetä myös sivusuunnassa, mikäli korkeimpiin kohtiin ei vielä kantti riitä. Reittivalintojen pähkäily kehittää myös ongelmanratkaisutaitoja sekä haastaa ratkomaan oman kehon rajoituksia seinällä.

Lähde mukaan koukuttavan lajin pariin haastamaan itseäsi tai etsimään omia fyysisiä ja psyykkisiä rajojasi! Boulderoinnin aloittaminen on nyt tehty helpoksi, sillä joka maanantai kello 18-22 sekä perjantai 19-22 kylätalolle on laitettu kaikki valmiiksi kiipeilyä varten.

Voit tutustua boulderointiin kertakäynnillä, perhekäyntimaksulla tai hankkia saman tien kausikortin, jolloin voit käydä seinällä vaikka joka maanantai ja perjantai.

Hinnaston ja varauskalenterin löydät kylätalon nettisivuilta osoitteesta www.luoma-aho.info. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla luomaahokylatalo@gmail.com tai kysyä lisää kylätalon numerosta 044-2380663.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät