Lappajärven törmäyskraatterin synty ja Kraatterijärvi Geopark tutuksi!

Geologi ja kraatteritutkija Teemu Öhman kertoo huiman tarinan Lappajärven synnystä ja Järviseutua muokanneista geologisista voimista. Yleisöluennon lisäksi on mahdollista osallistua Geopark Ranger-opaskoulutukseen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärven törmäyskraatterin synnnystä ja Kraatterijärvi Geoparkista kuullaan yleisöluento keskiviikkona 6.4. kello 18-20 Jamin kauppiksen auditoriossa, Hoiskontie 25.

Geologi ja kraatteritutkija Teemu Öhman kertoo huiman tarinan Lappajärven synnystä ja Järviseutua muokanneista geologisista voimista. Tilaisuudessa esitellään myös Kraatterijärvi Geopark-hankkeen tilannetta ja Geopark Ranger-koulutusta.

MAINOS

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista ilmoittautua maksuttomaan Geopark Ranger-opaskoulutukseen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestävät:Jami ja Kraatterijärvi Geopark-hanke.

Geopark Ranger-koulutus keväällä

Geopark Ranger-opaskoulutus on Järviseudun ammatti-instituutin tarjoama tutkinnonosakoulutus (Luonto-ohjaamisen erityisosaaminen, 20 osp). Koulutukseen sisältyy kymmenen lähipäivää ja kolme opastusharjoituksiin ja näyttöön liittyvää oppimistehtävää (=opastustuotteet).

Lähipäivinä retkeillään opastuskohteissa ja kehitellään yhdessä Geopark-kohteisiin liittyviä opastustuotteita. Koulutus on maksutonta ja se sisältää maksuttomat ateriat lähijaksojen aikana. Koulutus toteutetaan Jamin Kurejoen yksikössä (Kurejoentie 390, Ymppilä luokka 2).

MAINOS
Edellinen artikkeliLassila jatkaa Vedossa
Seuraava artikkeliNeljännet koronarokotukset käynnistyvät Järvi-Pohjanmaan asumispalveluyksiköissä ja kotihoidossa