0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Nelly Hänninen pujotteli hopeaa aluemestaruuskisoissa

Lakis-Sportin Nelly Hänninen laski Keskisen Suomen aluemestaruus -pujottelukilpailussa pronssille Vaasan Öjbergetissä sarjassa U16.

Kilpailun voitti Nellie Mannil Vörå IF ja toiseksi laski saman seuran Jennifer Stråka. Öjbergetissä laskettiin myös Keskisen Suomen alueen Nordica cup finaalit.

MAINOS

Nordica Cup kokonaiskilpailussa Nelly sijoittui hienosti kolmanneksi. Nordica cup kilpailuun kuului kymmenen osakilpailua, jotka laskettiin Kasurilassa, Tahkolla, Himoksella, Joupiskalla ja Öjbergetissä.

Nelly osallistui loppukuusta myös U16 ikäisten SM-kilpailuihin Nilsiän Tahkovuorella, valitettavasti syöksylaskussa Nellylle sattui paha kaatuminen, jossa peukalo ja polvi loukkaantuivat.

Kovasta kaatumisesta huolimatta Nelly osallistui seuraavan päivän Super-G vauhtikisaan sekä alppiyhdistettyyn, jossa lasketaan Super-G ja pujottelun yhteisaika. Pujottelussa Nellylle tuli harmittava ratarikko.

Kauden päätöskilpailu lasketaan huhtikuun lopussa Himoksella ja siellä lasketaan sekä Super-G että suurpujottelukilpailut.

Nelly on 14- vuotias Vimpelin yhteiskoulun 8. luokan oppilas ja alppihiihdon lisäksi hän harrastaa myös sirkusta, yleisurheilua, pianon- ja kitaran soittoa. Nelly on myös Vimpelin nuorisovaltuuston jäsen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät