-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Hengellisen laulumusiikin konsertti tänään Alajärven kirkossa

Alajärven kirkossa kuullaan tänään palmusunnuntaina 10.4. kello 18 musiikkielämyksenä hengellisen laulumusiikin konsertti: Hannu Ilmolahti laulu, Hannu Annala kitara.

Ohjelma sisältää suosittuja hengellisiä lauluja kitaran ja urkujen säestyksellä sekä pari kitarasooloa. Yleisö on kokenut konserteissa harvinaisen laulu-kitara -kokoonpanon kirkkomusiikkiin vaihtelua tuovaksi – ja herkkyydellään puhuttelevaksi.

Ilmolahti ja Annala ovat esiintyneet konsertein eri puolilla Suomea ja myös Virossa. Ohjelman säveltäjänimiä ovat mm. J.S. Bach, C. Franck, Armas Maasalo, Vesa Erkkilä ja Lasse Heikkilä, ym.

MAINOS

Hannu Ilmolahti on kokkolalainen laulaja (baritoni), joka kuuluu Lappeenrannan laulukilpailujen voittajiin. Hän on ollut kiinnitettynä oopperatehtäviin Saksassa ja hänen ohjelmiaan on tallennettu äänilevyille, tv-ja radio-ohjelmiin. Hän on esiintynyt oopperassa ja laulukonsertein laajasti sekä koti- että ulkomailla.

Hannu Annala on toiminut kitaransoiton opettajana Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja Ammattikorkeakoulu Centriassa Kokkolassa. Annala on suorittanut kitaransoiton diplomitutkinnon Sibelius-Akatemiassa ja on tehnyt ohjelmanauhoituksia Yleisradioon ja on levyttänyt Alba Recordsille.

Hannu Annalan musiikin oppikirjoja on julkaistu Suomessa ja Yhdysvalloissa. Iltaan on vapaa pääsy, kolehti kerätään KUA:n kautta Ukrainan kansan auttamiseen.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät