-8.6 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi neljä hakijaa

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajan haku oli julkisesti avoinna 29.3.–12.4.

Määräaikaan mennessä hakemuksensa jättivät: Juha Alanko, erikoislääkäri, LL, Tampere, Tero Järvinen, sairaanhoitopiirin johtaja, TtM, Alavus, Tarmo Martikainen, sairaanhoitopiirin johtaja, DI, Tampere, Eija Rintala, sosiaali- ja terveysjohtaja, HTM, Tuusula.

MAINOS

Valintaa valmisteleva työryhmä kokoontuu 14.4. Lopullisen päätöksen tekee aluevaltuusto kokouksessaan 16.5.

– Hienoa, että Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue kiinnosti, ja saimme neljä pätevää ja kokenutta hakijaa, aluevaltuuston puheenjohtaja, valintaa valmistelevan työryhmän puheenjohtaja Paula Risikko toteaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät