-7.5 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Kevään ylioppilaat

Kevään 2022 ylioppilaat.
Lappajärven Geolukio: Ala-aho Väinö Veikko, Alalantela Erika Anniina, Etelämäki Kia Jemina, Hakala Juhani Hermanni, Hernesniemi Tomi Tapio, Jokitalo Veera Matilda, Kangastie Olivia Liisa Aleksandra, Kujala Emilia Anniina, Mäki Tanja Sofia, Puntola Petra Fanni Joanna, Rannisto Saana Anni Sylvia, Rantakangas Essi Terttu Maria, Rantakangas Reino Antero, Savola Aleksi Eemeli Juhani, Savola Sanni Marika, Särkijärvi Kristiina Maria Susanna, Tenhunen Jaakko Paavo Vihtori, Turpeinen Viljami Henrik, Valkosalo Antti Johannes ja Viinamäki Salla Maria.

Ähtärin lukio: Akonniemi Aapo, Ala-Mutka Tuukka, Haipus Fiia-Maria, Hannonen Ville, Hietanen Matias, Hiironen Daniel, Huhtamäki Aleksi, Kaartinen Matias, Katajamäki Celestina, Keisala Arttu, Kilponen Iida, Kivelä Emilia, Koivula Emmi, Koski Veeti, Kujansuu Juho, Kurunmäki Saga, Leppä Aatu, Luodeslampi Lotta, Matinaho Juha-Matti, Nortunen Mira, Ohra-aho Ella, Puskala Nella, Saranen Anton, Virta Arttu, Vuorimäki Senni, Yhtiö Oona ja Ylä-Vannesluoma Teea.

MAINOS

Perhon lukio: Anttila Veera, Erkkilä Pilvi, Erkkilä Tiitus, Erkkilä Viivi, Hietaniemi Lotta, Humalajoki Anna-Sofia, Kyyjärvi, Kalliokoski Jennica, Kivelä Helmiina, Kivelä Heta, Kytölä Natalia, Nissinen Onni, Kyyjärvi, Nukari Veera, Ohranen Eveliina, Kyyjärvi, Saastamoinen Aapeli, Muurame ja Vikman Veera.

Vimpelin lukio: Ahonen Erika, Anttila Helmi, Hautala Susanne, Herrala Konsta, Hurmerinta Esteri, Isoranta Minttu, Jaatinen Pihla, Kangasaho Lotta, Karjalainen Venla, Kuusela Lari, Laitila Sofia, Lakaniemi Mirka, Manninen Milja (kaksoistutkinto), Mäenpää Juho-Joel, Poikelin Veera, Pulkkinen Sara, Riihimäki Emma, Salmela Fanny ja Vihriälä Lauri.

Alajärven lukio: Anttila Tuomas, Borisov Anisja, Etula Jani, Haanpää Onni, Hautanen Matilda, Herrala Katriina, Hietala Eveliina, Hietamäki Riia, Huhtala Olli, Hänninen Venla, Isoniemi Maria, Joensuu Elmeri, Joensuu Sylvia, Juudin Sanni, Järvinen Julia, Kaarlela Samu, Kallin Karita, Keski-Mäenpää Enni, Kivimäki Anna-Kaisa, Kivimäki Annika, Kivipelto Ada, Korkea-aho Aino, Koskela Aada, Kuoppa-aho Josefiina, Latvala Milja, Lehtelä Heikki, Leppälä Anna, Levijoki Vili, Mattila Nella, Maunuksela Antton, Miettinen Aapo, Mikkola Juhana, Nieminen Kukka-Maaria, Ojanperä Aino, Pakka Jesse, Parkkonen Ville-Matias, Peltokangas Miika, Penttilä Konsta, Pesu Olivia, Purosaari Jenna, Puumala Netta, Pyhältö Milja, Rabirokh Alexandra, Rajala Emma, Ranta Augustina, Ranta Iiro, Rantakangas Anni, Rantakangas Tiitus, Saari Josefiina, Salmenautio Riku, Sillanpää Saara, de Silva Isabel, Sippola Tuomas, Suomala Mirko, Takala Milla, Tuneström Anette, Turja Ella-Mari, Turja Julius, Turunen Suvi, Uusitupa Anttoni, Viitasaari Johanna ja Välilehto Verna.

Kaustisen musiikkilukio: Alajärveläisiä uusia ylioppilaita Eero Yli-Sissala ja Onni Kivipelto.

Vöyrin urheilulukio: Paulus Mehtonen.

Ne uudet ylioppilaat, jotka saavat valkolakkinsa muualta kuin alueemme lukioista, voivat ilmoittaa tiedon siitä osoitteeseen toimitus@torstai-lehti.fi , niin lisäämme tiedon listalle!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät