Outdoor active ohjaa oikealle polulle

Aina oikealla polulla -tapahtumissa oli mukana kaikkiaan yli 300 osallistujaa. Alajärvellä tapahtua järjestettiin Karhulaavulla.
Mainos[adrotate banner="3"]

Luonnossa voi retkeillä, vaikka koko perheen voimin. Aina ei tarvitse lähetä kauas, lähialueiltakin löytyy kohteita, joissa voi nauttia luonnosta ja nuotiotulen loimusta.

Lähialueen laavuja ja luontokohteita tehtiin tutuksi, kun Aisapari yhteistyökumppaneineen järjesti kymmenen luontotilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla.

MAINOS

Lähiluontokohteissa järjestetyissä tapahtumissa oli mukana yli 300 osanottajaa. Tapahtumaan osallistuneet saivat retkivarustuksekseen kevytrepun ja juomapullon. Tapahtumissa oli myös jaossa Aisaparin alueen lähiretkikohteista painettuja kortteja.

Kauniiden retkikohdekuvien lisäksi kortit sisältävät aimo annoksen tietoa. Kortin etupuolelle painettu qr-koodi ohjaa Aisaparin kotisivulle. Sivulta löytyy Outdoor active-sovelluksen näkymä, josta pääsee helposti selaamaan Aisaparin alueen kohteita.

Kortin toisella puolella on sanalliset ohjeet Outdoor active-sovelluksen lataamiseen, sekä qr-koodi, joka vie suoraan outdoor active-sovellukseen.

Sovelluksesta voi jakaa reittitietoja myös omille kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Älypuhelimessa sovellus opastaa käyttäjää reiteillä ja muissa kohteissa sekä antaa tietoa kohteen erityisvaatimuksista ja reitin varrella olevista palveluista.

Outdoor active-sovellus on maailman johtava Outdoor-matkailualusta, jolla on jo nyt yli 11 miljoonaa käyttäjää useissa eri maissa. Käyttäjälle sovellus on maksuton.

Aisapari on hankkinut käyttöönsä lisenssin, jonka avulla järjestelmään syötetään tietoa oman alueemme reiteistä, luontokohteista ja palveluista. Tietoa syötetään yhteistyössä kuntien ja reittejä ylläpitävien yhdistysten kanssa.

Tietoja ohjelmaan syöttävässä tiimissä on tällä hetkellä parikymmentä henkilöä. Erityisesti kuntien vapaa-aikatoimet ovat olleet kiinnostuneita sovelluksen käytöstä, sillä se palvelee erinomaisesti kuntien tarpeita alueen luontokohteiden esittelyssä.

Jos tietojen syöttäminen järjestelmään kiinnostaa, niin voit olla yhteydessä Aisaparin hankeneuvoja Päivi Kultalahteen, häneltä saat tunnukset tietojen syöttämiseen.

MAINOS
Edellinen artikkeliVerho- ja Mattotalo juhlii oman kankaan johdolla
Seuraava artikkeliViherjasmikkeen sesonkiaika käynnistyy – puutarhasuunnitelmia tehdään läpi vuoden