-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Bar Lataamosta uutta virtaa Alajärven yöelämään

Alajärven yöelämä on saanut ihan uutta virtaa Bar Lataamosta, joka avasi ovensa huhtikuun lopulla Kauppakadun ja Keskuskadun kulmassa.

Lataamon sisätilat ovat uudistuneet ja avartuneet merkittävästi tarjoten nyt noin 60 asiakaspaikkaa. Saman verran asiakaspaikkoja on myös terassilla, jonka ehostustyöt odottavat vielä kevään etenemistä.

MAINOS

Yrittäjiksi Bar Lataamoon ryhtyivät kaksi hoitoalalla työskentelevää ystävystä, Moona Panula ja Arja Hämeenniemi. Naiset olivat jo pitkään miettineet yhteisen yrityksen perustamista ja tilaisuus avautui, kun heille tarjottiin tätä keskustan liikepaikkaa.

Naiset jatkavat edelleen työtehtävissään hoitoalalla ja lataavat nyt akkujaan oman yrityksen pyörittämisessä perjantaisin ja lauantaisin, mahdollisesti myöhemmin myös keskiviikkoisin. Työssä apuna on muutamia keikkatyöntekijöitä.

Ennen avajaisia baarin kalusteet uusittiin ja tilat järjesteltiin uudelleen. Seinät saivat värikkään kuvituksen, josta vastasi No Trouble Ry.

Lataamon lähtöajatuksen mukaisesti asiakkaiden eri mieltymykset on otettu huomioon. Soittolistalta löytyy siis vanhoja klassikoita, mutta myös tanssimusiikkia ja raskaampaa rockia, tilanteen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. – Haluamme olla kaikenikäisten kokoontumispaikka, yrittäjät sanovat ja iloitsevat siitä, että eri-ikäiset asiakkaat ovat todellakin myös löytäneet tiensä Lataamoon.

Moona ja Arja ovatkin tyytyväisiä Lataamon saamaan vastaanottoon, sillä asiakkaita on riittänyt ja paljon hyvää palautetta on saatu. terassin kunnostus odottaa heti alkukesästä, jotta asiakkaat pääsevät nauttimaan kylmästä juomasta ja lämpimästä kesästä.

Karaokea Lataamosta on kyselty paljon ja sitä onkin jatkossa aina välillä luvassa. Myös pubivisan pitämistä on suunniteltu. – Meillä on paljon ideoita ja otamme asiakkaiden toiveita mielellään vastaan!

Myös elävää musiikkia on luvassa ainakin kerran kuussa ja asiasta kiinnostuneet bändit voivat olla yhteydessä Lataamolle.

Ensimmäisen kerran elävää musiikkia paikalla kuullaan lauantaina 28.5., jolloin vietetään avajaisia ja paikalle saapuu rockabilly-yhtye The Heels. Talo tarjoaa sisäänpääsyn.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät