0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

MLL:n leikkikenttäkerhojen ohjaajat tarttuvat taas pian kesän töihin

MLL Alajärven perinteiset leikkikenttäkerhot starttaavat taas pian koulujen päätyttyä maanantaina 6.6. Ohjaajiksi valitut neljä nuorta Anniina Viitasaari, Susanna Koskela, Tilda Turja ja Laura Peräsalo perehdytettiin tulevaan työhönsä yhteisessä tilaisuudessa, mutta leikit lasten kanssa jokainen nuori saa kehitellä itse

Hakijoita ohjaajiksi oli kymmenkunta. Kerhoja tulee tänäkin kesänä olemaan aina 29.7. saakka, kaikkiaan kymmenen kerhoa per viikko.

MAINOS

Maanantaisin kello 10-12 leikitään Palotorin leikkikentällä ja kello 13-15 Myllykankaan koulun leikkikentällä, tiistaisin kello 10-12 Koskenvarren leikkikentällä ja kello 13-15 Lehtimäen seurakunnan leikkikentällä.

Keksiviikkoisin kello 10-12 leikkikenttäkerho on Uusikylän koulun leikkikentällä ja kello 13-15 Palotorin  leikkikentällä. Torstaisin kello 10-12 leikitään Hoiskon koulun pihalla ja kello 13-15 Pynttärin leikkikentällä.

Perjantaisin vuorossa ovat kello 10-12 Luoma-ahon koulun piha ja kello 13-15 Kitronlaakson leikkikenttä.

Kerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille. Omat eväät kannattaa pakata mukaan!

Kesän jälkeen syksyllä starttaa taas MLL Lasten Liikunta. Se on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille ja kokoontumiset on kahdessa ryhmässä, 3-4 -vuotiaat ja 5-6 -vuotiaat. Tästä ilmoitetaan elo-syyskuun aikana enemmän.

MLL osallistuu myös kaupungin järjestämään lasten kesäkerhoon viime vuoden tapaan.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät