Würth Center esittäytyy Luoma-aholla

Taina Oravalahti, Paula Kääriäinen ja Jukka-Pekka Tuomela toivovat mahdollisimman monen saapuvan keskiviikkona 1.6. Würth Centeriin Luoma-aholle tutustumaan paikan palveluihin. Tarjolla on jopa ruokatarjoilu!
Mainos[adrotate banner="3"]

Monikaan tavallinen tallaaja ei tiedä, että Würthilla on Alajärvellä kaksi myymälää! Kuopiontien varressa vuonna 2016 avatun myymälän lisäksi Luoma-ahon teollisuusalueelle avattiin vuosi sitten Würth Center, joka palvelee tiliasiakkaitaan ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa!

– Myymälä avattiin tarpeesta kysynnän vuoksi, kertoo tekninen myyjä Taina Oravalahti. – Täällä myymälä on lähellä yrityksiä tarjoten perusvaraston ja niitä tuotteita, joita asiakkaamme ovat meidän toivoneet pitävän hyllyssä jatkuvasti.

MAINOS

Kun Taina aloitti myyjänä Würthilla Alajärvellä pian kuusi vuotta sitten, moni epäili miten homma lähtisi sujumaan. Nyt työntekijöitä on seitsemän, joista kaksi on kiertäviä myyjiä, ja lisää työvoimaa tarvittaneen lähitulevaisuudessa.

– Tarjolla olevien tuotteiden määrä on moninkertaistunut alkuajoista. Asiakkaistamme valtaosa on yrityksiä ja Würth onkin nimenomaan yritysten tukkumyymälä. Toki meiltä tuotteita voi ostaa kuka tahansa, mutta kaikessa palveluissamme keskitytään nimenomaan yrittäjäasiakkaiden tarpeisiin ja tuotteet ovat laadultaan ammattikäyttöön suunniteltuja.

Asiakkaiden tarpeita kuunnellen perustettiin myös kellarikauppa Würth Center, johon tiliasiakas pääsee ostoksille käyttäjäpoletilla milloin vain. – Jos jokin loppuu, täältä voi käydä ostamassa, olipa yö tai viikonloppu.

Hyllyistä löytyy niin käsityökaluja, -koneita, ruuveja kuin pulttejakin teollisuuteen ja rakentajille.

Alueen isot tehtaat tuntevat palvelun jo hyvin ja Würthilla tiedetään, mitä kohdennettua tavaraa hyllystä pitää tarpeisiin löytyä aina. Palvelu on kuitenkin tarkoitettu aivan kaikille asiakkaille läheltä ja kaukaa yhden miehen pajoista isoimpiin saakka.

– Kun meille kertoo, mikä on se tuote, jota itse ei pidetä varastossa, mutta jota saatetaan yllättäen tarvita, hankimme sitä tänne, Taina kertoo.

Jos asiakas on kauempana niin turhan matkan säästää, kun katsoo ennakkoon mobiilisoelluksesta, löytyykö tarvittua tuotetta Luoma-aholta. Näin ei tarvitse lähteä turhaan matkaan, jos tavaraa ei jostain syystä hyllyssä olisikaan.

Würth Centeriin pääsee nyt tutustumaan kuka tahansa keskiviikkona 1.6. kello 10-14 välisenä aikana, jolloin paikalla on myös ruokatarjoilu! Tuolloin paikalle toivotetaan tervetulleiksi myös yksityisasiakkaat ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet.

– Normaalistikin meillä on tällä ovet avoinna arkisin kello 10-14, mutta loma-aikoina paikka toimii vain käyttäjäpoletilla. Sen saa kuka tahansa tiliasiakkaamme.

Taina iloitsee siitä, että ensimmäinen vuosi on jo osoittanut, että palvelu tulee tarpeeseen. Käyttöä on ollut myös viikonloppuisin ja monessa yrityksessä työt ovat voineet jatkua sen ansiosta.

Kahden myymälän lisäksi yrityksiä palvelevat myös kiertävät myyjät Paula Kääriäinen ja Jukka-Pekka Tuomela. Paulan alaa on lähinnä suurteollisuus Alajärvi-Vimpeli alueella, joille tarjotaan palvelua kotiin saakka, kaikkia pientarvikkeita, hyllypalvelua ja autetaan asiakasta kaikin mahdollisin tavoin, jotta heidän on helppoa toimia ja keskittyä omaan tekemiseensä.

Tuotteet hoidetaan hyllyyn saakka ja tarkastetaan puutteet. Asiakkaan turhaa liikkumista pyritään vähentämään kaikin keinoin, mitä palvelee myös Würth Center – aikaisemmin tarvikkeita saatettiin joutua hakemaan Seinäjoelta saakka.

Jukka-Pekka Tuomela puolestaan kiertää keskisuuria ja pieniä yrityksiä Alajärven, Soinin, Lehtimäen ja Vimpelin alueella. Yrityksiä on kaiken kokoisia yksin yrittäjistä alkaen ja käynneillään hän tapaa yrittäjiä ja kartottaa heidän kanssaan varaston puutteita sekä esittelee uusia tuotteita. Tuotteet asiakas saa seuraavana päivänä tilauksesta.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeli50 vuotta sitten ripille päässeet kokoontuivat Lehtimäellä
Seuraava artikkeliReilu Teko -säkkikeräys alkaa Alajärvellä ja Lehtimäellä