12.6 C
Alajärvi
sunnuntai 24.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Tunnistusmerkintäkampanja Miljoona Mikrosirua saapuu Kuortaneelle!

Miljoona Mikrosirua-projektissa koulutetut siruttajat siruttavat lemmikkieläimiä, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Miljoona Mikrosirua-projekti saapuu Kuortaneelle 10.7. kello. 12-15. Paikkana toimii Hynniläntie 81a1 (Mäyryn vanha koulu).

Suomessa katoaa joka vuosi tuhansittain eläimiä, jotka saadaan kiinni ja toimitetaan löytöeläintaloon. Kun lemmikki on tunnistusmerkitty mikrosirulla ja siru rekisteröity kansalliseen rekisteriin (Siruhaku/ Turvasiru/ Kissaliitto/ Kennelliitto, Kanta.pet), löytöeläimen omistaja saadaan yleensä nopeasti selville ja eläin takaisin kotiin, kulut minimoiden.

Tunnistusmerkittäväksi voi tuoda kennelnimettömän kissan, koiran tai kanin. Ei kasvattajille, ei alle 7 viikkoisia koiria eikä alle 12 viikkoisia kissoja. Ei pentueita.

MAINOS

Työ tehdään omakustannehintaan, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Kaikkien eläinten tunnistusmerkintä rekisteröinteineen maksaa viisi euroa. Sirutiedot rekisteröidään projektin toimesta tietoturvalliseen Siruhaku.fi – rekisteriin.

Sirun asettaminen on rokotusta vastaava, yksinkertainen toimenpide. Siruttajat ovat eläinlääkärin kouluttamia.

Miljoona Mikrosirua – projektin toimesta on tunnistusmerkitty ja rekisteröity jo yli 14000 eläintä! Projekti on alkanut elokuussa 2017.

Siruttamisen kustannus on pienempi kuin löytöeläintalon hoitovuorokausi, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Omistajansa tiedoille rekisteröidyllä mikrosirulla varustettu karkuri pääsee yleensä nopeasti ja edullisesti takaisin kotiinsa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät