Tunnistusmerkintäkampanja Miljoona Mikrosirua saapuu Kuortaneelle!

Miljoona Mikrosirua-projektissa koulutetut siruttajat siruttavat lemmikkieläimiä, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Miljoona Mikrosirua-projekti saapuu Kuortaneelle 10.7.
Mainos[adrotate banner="3"]

Miljoona Mikrosirua-projektissa koulutetut siruttajat siruttavat lemmikkieläimiä, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Miljoona Mikrosirua-projekti saapuu Kuortaneelle 10.7. kello. 12-15. Paikkana toimii Hynniläntie 81a1 (Mäyryn vanha koulu).

Suomessa katoaa joka vuosi tuhansittain eläimiä, jotka saadaan kiinni ja toimitetaan löytöeläintaloon. Kun lemmikki on tunnistusmerkitty mikrosirulla ja siru rekisteröity kansalliseen rekisteriin (Siruhaku/ Turvasiru/ Kissaliitto/ Kennelliitto, Kanta.pet), löytöeläimen omistaja saadaan yleensä nopeasti selville ja eläin takaisin kotiin, kulut minimoiden.

MAINOS

Tunnistusmerkittäväksi voi tuoda kennelnimettömän kissan, koiran tai kanin. Ei kasvattajille, ei alle 7 viikkoisia koiria eikä alle 12 viikkoisia kissoja. Ei pentueita.

Työ tehdään omakustannehintaan, veloituksena on vain sirun ja rekisteröinnin hinta. Kaikkien eläinten tunnistusmerkintä rekisteröinteineen maksaa viisi euroa. Sirutiedot rekisteröidään projektin toimesta tietoturvalliseen Siruhaku.fi – rekisteriin.

Sirun asettaminen on rokotusta vastaava, yksinkertainen toimenpide. Siruttajat ovat eläinlääkärin kouluttamia.

Miljoona Mikrosirua – projektin toimesta on tunnistusmerkitty ja rekisteröity jo yli 14000 eläintä! Projekti on alkanut elokuussa 2017.

Siruttamisen kustannus on pienempi kuin löytöeläintalon hoitovuorokausi, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Omistajansa tiedoille rekisteröidyllä mikrosirulla varustettu karkuri pääsee yleensä nopeasti ja edullisesti takaisin kotiinsa.

MAINOS
Edellinen artikkeliKuninkaan poluilla – Jukka Nousiaisen ulkomaalauksia esillä Soinissa
Seuraava artikkeliHelteet näkyvät jo päivystyksessä