Lassila valitsi Vedon

Aleksi Lassilan Superpesis-ura jatkuu Vedon väreissä myös kaudella 2023.
Aleksi Lassilan Superpesis-ura jatkuu Vedon väreissä myös kaudella 2023.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Vedon Superpesis-miehistön Aleksi Lassila on käyttänyt pelaajasopimukseensa kuuluvan option ja edustaa kasvattajaseuraansa myös kaudella 2023.

Lassila debytoi Vedon Superpesis-miehistössä viime kaudella pelaamalla kuudessa runkosarjan ottelussa. Tällä kaudella hän on sementoinut paikkansa pelaavassa yhdeksikössä ja pelannut ennen perjantaita 22 Superpesis-ottelua eli yhtä lukuun ottamatta jokaisessa Vedon pelaamassa ottelussa.

MAINOS

19-vuotias nuorukainen on viihtynyt etenijätilaston kärkisijoilla ja on ennen perjantai-illan kotiottelua etenijätilastossa kolmantena 32 tuodullaan. Kärkilyöntitilastossa hän on sijalla 13, kärkkäreitä ennen Koskenkorva-kohtaamista 109. Lassilan kärkilyöntiprosentti on 68,13. Numerolla kaksi pelaava nuorukainen on siirtänyt kärkeä ykköseltä kakkoselle 74,5 prosentin tehoilla. Tällä kaudella kaksi kunnaria ja yhdeksän tavallista lyöneen Lassilan kotiutusprosentti on 90.

Uransa ensimmäiseen poikien Itä–Länteen valittu Lassila korvasi Mikko Kanalan miesten arvo-ottelussa ja pelasi Tampereella juhlavuoden miesten Itä–Lännessä kolmospolttajana.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliRiikka Kujala jatkaa Vedossa
Seuraava artikkeliYleisurheilukoulu huipentui kisoihin