0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Yleisurheilukoulu huipentui kisoihin

Lehtimäen Jyskeen yleisurheilukouluun osallistui kuluvana kesänä yhteensä 18 iältään 5–11-vuotiasta kerholaista. Maksuttomia kerhoja järjestettiin kuusi ja kerhoa pidettiin keskiviikkoiltaisin, tunti kerrallaan. Kausi huipentui viimeisellä kokoontumiskerralla pidettyihin leikkimielisiin kisoihin. Kisaohjelmassa oli kesän mittaan harjoiteltuja lajeja: pikajuoksu, viesti, aitajuoksu, kuulantyöntö, keihäänheitto, pituushyppy, kolmiloikka, moukari, kiekko ja pallonheitto.

Keskimäärin kerhossa kävi kymmenkunta lasta kerralla. Yleisurheilukoulun ohjaajina olivat Riina Autio, Saga Kurunmäki ja Silja Kurunmäki.

MAINOS

Kauden päättäneet kisat käytiin kolmiotteluna, jonka lajeina olivat 60 metrin juoksu, keihäänheitto ja pituushyppy. Kaikki osallistujat palkittiin. Lisäksi annettiin ekstrapalkinnot kaikille kuusi kertaa yleisurheilukouluun osallistuneille.

Yleisurheilukoulun kisatulokset

T s. 2015 ja sen jälkeen: 1) Hilla Koskela 6 ottelupistettä, 2) Elle Koskela 3 p.

P s. 2015 ja sen jälkeen: 1) Perttu Rantala 6 p., 2) Julius Koskela 3 p.

T s. 2014 ja sitä ennen: 1) Nelli Rantala 8 p., 2) Verna Hakomäki ja Silva Koskela 5 p.

P s. 2014 ja sitä ennen: 1) Vili Rantala 7 p., 2) Juho Rantala 6 p., 3) Pyry Rantala 5 p.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät