Oskari Paananen aloitti hierojana ja personal trainerina Alajärvellä

1145
Oskari Paananen on aloittanut uutena hieronta- ja personal trainer -palveluja tarjoavana yrittäjänä Alajärvellä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Oskari Paananen aloitti kuun vaihteessa hierojana ja personal trainerina kotipaikkakunnallaan Alajärvellä.

Oskari lähti aikanaan opiskelemaan Kuortaneelle hierojan ja personal trainerin ammattitutkintoa, koska ala tuntui luontevalle jatkolle omalle monipuoliselle liikuntaharrastukselle. Hän on harrastanut niin pesäpalloa, yleisurheilua, hiihtoa kuin salitreeniäkin ja sitä kautta ihmisen fysiikka ja sen toiminta alkoi kiinnostaa.

MAINOS

Oskari valmistui ammattiin keväällä ja oli itsestään selvää, että edessä odotti yrittäjyys ja nimenomaan Alajärvellä. Isommat kaupungit eivät nuorta miestä kiinnosta, sillä hän on aina viihtynyt täällä hyvin ja täällä on tutut paikat ja ihmiset.

Kun sopivat tilat Kauppakadun varresta vapautuivat, asiat nivoutuivat hyvin pakettiin.

Oskari tekee klassista hierontaa ja urheiluhierontaa passiivisine venytyksineen ja nivelten mobilisaatioineen.

Syksyllä hän jatkaa opintojaan työn ohessa Kaustisilla erikoistuen kaustislaiseen jäsenkorjaukseen. Jatko-opintoihin hän halusi hakeutua jo näin pian valmistumisensa jälkeen, koska lisäoppi ei koskaan ole haitaksi ja kaustislainen jäsenkorjaus täydentää hyvin nykyistä osaamista.

Pt-palvelut valmisohjelmin tai henkilökohtaisessa valmennuksessa

Hierojan työn lisäksi Oskari haluaa pitää yllä osaamistaan myös henkilökohtaisessa valmennuksessa. Nettisivujen kautta on mahdollista tehdä paitsi ajanvarauksia hierontoihin, myös hankkia valmisohjelmia.

Henkilökohtaisia valmennusohjelmia Oskari tekee mielellään ja hänellä on käytössään mm. oma pieni kuntosali, jossa treenit voidaan tehdä. Tämä madaltaa monen kynnystä lähteä kokeilemaan kuntosaliharjoittelua, sillä rauhallisessa tilassa ei ole muita kuntoilijoita.

Oskarin ominta alaa personal trainer -puolella onkin juuri kuntosaliharjoittelut, voimannosto ja kehonrakennus. Se sopii jokaiselle, joka haluaa kehittyä salilla. Tämän lisäksi kaikki muutkin henkilökohtaiset valmennukset sujuvat ja Oskari haluaa todella panostaa työssään myös tähän puoleen.

Treenaaminen ja muiden opastaminen tulokselliseen harjoitteluun ovat mielekästä työtä ahkeralle kuntoilijalle, mutta yhtä lailla myös hierojan ammatti on Oskarista todella motivoivaa. – Siinä kiehtoo se, että voi selvittää mistä asiakkaan vaivat johtuvat, ja miten häntä voi auttaa.

Avoimia ovia uudessa yrityksessä pidetään maanantaina 15.8. kello 10-17 ja silloin kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kahvikupposen äärellä tiloihin ja palveluihin. Lisäksi arpaonnen suosikki pääsee hierontaan!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa