-14.5 C
Alajärvi
tiistai 28.3.2023
spot_img
spot_img

Perinnepäivä museoniityllä keskiviikkona

Lehtimäen Pappilanmäen museoniityllä kirkonkylällä järjestetään Perinnepäivä keskiviikkona 17.8. kello 10-14. Perinnepäivän ohjelmassa on kasvien tunnistusta, vieraslajineuvontaa, perinneniityn niittoa sekä LuontoOn-hankkeen järjestämää luonnon tutkimusta.

Esittelyssä on myös LuontoOn-reput, joita mahdollista kokeilla tapahtuman aikana. Perinnepäivässä mukana on JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat sekä Alajärven 4H-yhdistys Luontoon-hanke.

Tarjolla on nokipannukahvit ja villiyrttijuomaa. Kotiseutumuseo on avoinna tapahtuman ajan.

Tapahtuman järjestää Alajärven 4H-yhdistys, LuontoOn, Lehtimäki-seura ry., JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät