0.3 C
perjantai 26.4.2024

Keihäänheiton SM-joukkuehopeaa Ankkurinuorille

Nuorten 14-17- vuotiaiden SM kilpailut järjestettiin Nurmijärvellä ja Lempäälässä. Ankkureista oli mukana kaikkiaan kuusi urheilijaa, jotka saavuttivat yhden SM mitalin, hyviä sijoituksia ja omia ennätyksiä.

Kilpailut osoittivat myös, että ihan kärkisijoille yltäminen ja menestyminen tällä tasolla vaatii entistä enemmän harjoittelua.

Sara Vuorela ja Katariina Leppäaho ottivat SM hopeaa T15 sarjan keihäänheiton joukkuekilpailussa. Sara oli kilpailun viides tuloksella 41,77, ja Katariina yhdeksäs tuloksella 37,46. Tyttöjen keihäsharjoituksia on vetänyt Sami Peltomäki.

Lisäksi Katariina Leppäaho oli 80 metrin aitojen alkuerissä 12. juosten hienosti ennätyksensä 12,79. Sara Vuorela puolestaan juoksi 300 metrin aidat aikaan 49,28. Hän oli kilpailun yhdeksäs.

Liinu Järvinen oli N16 sarjan 800 metrin alkuerässä 11. ajalla 2.33,73, ja Ilona Takala oli N16 sarjan 1500 metrillä 12. ajalla 5,26,80.

Emmi Pitkäkangas oli T15 sarjan moukarissa kahdeksas tuloksella 42,70. Sarjassa M16 Henri Pitkäkangas heitti keihäässä oman ennätyksensä 49,86. Tuolla tuloksella irtosi kuudes sija. Moukarin Henri sai lentämään 45,75 ollen seitsemäs.