Taas nukutaan ulkona!

328
Mainos[adrotate banner="3"]

Suomen Latu haastaa seitsemännen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona elokuun viimeisenä lauantaina.

Suomenselän Samoilijat ry järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman Nuku yö ulkona -tapahtuman lähellä Alajärven/Lehtimäen rajaa Ähtärin Honkiniemessä (Honkiniementie 150) upean luonnon helmassa lauantaina 27.8. kello 15 alkaen.

MAINOS

Suomenselän Samoilijat kutsuu koko perheen nukkumaan yön ulkona. Luvassa on luontoelämys pimenevässä syysillassa hyvässä seurassa. Honkiniemessä on upea uimaranta, sup-lautoja, kanootteja, veneitä, frisbeegolfrata, beachvolley -kenttä ja teemallinen pihaseikkailu.

Honkiniemessä yövytään omissa majoitteissa (teltta, riippumatto tms.). Jokainen huolehtii myös omista yöpymisvarusteista kuten makuupussista, alustasta sekä eväistä. Alueelta löytyy nuotiokatos, juomavesi ja wc. Mukaan uskaltaa lähteä vaikka ensikertalaisena. 

Erillisestä maksusta on varattavissa Tentsile (puiden varaan kiinnitetty teltta) jos innostut sellaisesta elämyksestä.


Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 24.8. mennessä WhatsApp -viestillä numeroon
050 479 8769 tai make.autio@gmail.com.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa