11.6 C
Alajärvi
keskiviikko 22.5.2024
MAINOS

Ankkurien nuorille viestimenestystä

Etelä-Pohjanmaan nuoret yleisurheilijat kokoontuivat viikonloppuna Kauhajoelle kisaamaan viestijuoksumitaleista.

15-vuotiaat tyttöjen joukkue juoksi upeat viestit 4x100m ja 4x80m aidoissa voittaen suvereenisti molemmat! Kuva: Harri Leppäaho.

Alajärven Ankkureista oli joukkueet kuuteen viestiin ja tuomisina oli neljä mitalia. 15-vuotiaat tyttöjen joukkue (Sara Vuorela, Anniina Viitasaari, Emmi Piispanen, Katariina Leppäaho) juoksi upeat viestit 4x100m ja 4x80m aidoissa voittaen suvereenisti molemmat!

MAINOS

T11 tytöt (Emilia Santala, Eerika Sironen, Roosa Pessinen, Linnea Piispanen) voittivat oman alkueränsä 4x50m pikaviestissä ja nappasivat finaalissa pronssimitalit! T11 sarjan 4x600m viesti juostiin suoraan loppukilpailuna ja tämä sama joukkue saapui riemukkaasti maaliin kolmantena ottaen tuplapronssit!

Mainiosti selviytyi urakastaan myös nuori T13 joukkue (Emma Paalijärvi, Lumia Piispanen, Jenica Pessinen, Aada Piispanen), joka sijoittui 4x100m pikaviestissä sijalle 14 ja pitkässä viestissä 4x600m sijalle 11.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät