-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Sukkahousu-geimi muuttuu nyt – soinilaislähtöinen Katariina Aho tuo markkinoille uudenlaiset Luvby – sukkahousut

Soinilaiset juuret omaava tekstiilikentän uusi tulokas Luvby tuo markkinoille uudenlaisen sukkahousun.

Luvbyn sukkahousut poikkeavat markkinoilla olevista sukkahousuista sekä pehmeydellään, että todella leveällä ja miellyttävällä vyötäröllään. Kyseessä on siis tietynlainen ”2 in 1”-tuote; Sukkikset ja kokokorsetin kevyesti tukevat shapewear pikkuhousut samassa paketissa.

MAINOS
Kyseessä on tietynlainen ”2 in 1”-tuote; Sukkikset ja kokokorsetin kevyesti tukevat shapewear pikkuhousut samassa paketissa.

Olisi ihana pukeutua mekkoon töihin, tai nauttia tärkeästä juhlapäivästä tuntien olonsa mukavaksi.  Tähän asti nämä asut ovat tarkoittaneet sitä, että on aika kaivaa kaapista puristavat ja hiostavat sukkahousut, jotka saavat kenen tahansa keskivartalon näyttämään perunapellolta.

– Luvby on kuullut meidän hätämme. Enää ei purista!

Vuosia hautunut idea lähti toteutukseen siinä vaiheessa, kun brändin Soinista kotoisin oleva perustaja Katariina Aho kertoo huolestuneensa sekä itsensä että kanssasiskojensa mukavuudesta.

– Nyt kun on aika heittää kotihousut kaapin perälle, tarvitsee asiakkaamme työ- ja juhlapukeutumiseen miellyttävämpiä tuotteita. Pitkittynyt kotoilu ja kesälomailut siihen päälle, ovat tehneet nostaneet mukavuudenhaluisuuden uudelle tasolle.

Luvby lupailee sukkahousujensa hipovan mukavuudeltaan – jos ei ihan täysin, niin ainakin hyvin lähelle –  kaikista leppoisampia housujasi. – Tämä on hunajaa asiakkaan korville, joka tulevaisuudessa saa vietyä palan sitä liiankin tutuksi tullutta kotoilun mukavuutta mihin tahansa; juhliin, toimistolle, illan viettoihin.. You name it!

Myös ympäristöystävällisyyden osalta, brändi kantaa kortensa kekoon. Suurin osa sukkahousuista on valmistettu pääsääntöisesti kierrätetyistä materiaaleista Italiassa, ja kaikki pakkaukset on valmistettu ympäristöä huomioiden.

– Olen jo vuosia kaipaillut markkinoille tämän kaltaisia sukkahousuja, mutta mistään en niitä löytänyt. Päätin, että eihän tässä sitten muu auta, kun pyöräyttää sukkikset itse. Mukavuudestaan ei täytyisi joutua tinkimään tyylikkyyden vuoksi enää vuonna 2022.

– Puristavat hiekkapaperi-sukkahousut on korkea aika hävittää jokaisesta vaatekaapista, ja tehdä tilaa sukkiksille, joissa voisi vaikka nukkua pumpulin pehmeät unet, kertoo Luvbyn perustaja Katariina Aho.

Luvbyn missio on mukavoittaa asiakkaansa elämää kokonaisvaltaisesti pala palalta, tehden elämästä mahdollisimman pehmeää ja nautinnollista, tyylistä tippaakaan tinkimättä.

Luvbyn slogan on ”Luvby loves you” ja tavoite on, että tunne tulee olemaan asiakkaan kanssa molemminpuolinen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät