0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kouluttaudu lähihoitajaksi oppisopimuksella!

Järvipohjanmaan perusturva, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Attendo ja Lapuan kaupunki ovat yhteistyössä Sedu Lapuan kanssa aloittamassa lähihoitajan oppisopimuskoulutuksen lokakuussa. Tämä on tilaisuus sinulle, joka haluat tehdä alan töitä ja opiskella yhtä aikaa!

Koulutuksen hakuaika on 15.9. asti. Haku tapahtuu Sedun nettisivujen kautta. Koulutus alkaa 3.10. ja kesto määrittyy henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaisesti. Tietopuolisia lähiopetuspäiviä pidetään kuukausittain neljä.

MAINOS

Oppisopimus on paitsi hyvä väylä tutkinnon saamiseen, myös erinomainen reitti työelämään sote-alalle. Ikäihmisten palvelujohtaja Marita Ylilahti Järvipohjanmaan perusturvasta toteaa, että Suomi tarvitsee sote-alan ammattilaisia yhä enemmän.

– Jos haluat varman työtulon, merkityksellisen ja vastuullisen työn, joka antaa sinulle itsellesi enemmän kuin uskotkaan, niin kouluttaudu ammattilaisten arvostettuun joukkoon.

Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että hakijalla on sosiaali- ja terveysalan työpaikka, jossa hän työskentelee vähintään 25 viikkotyötuntia. Oppisopimusopiskelija on siis työsuhteessa oppisopimuspaikan tarjoavaan työnantajaan.

Henkilöllä on yleensä mahdollisuus jatkaa urapolkuaan saman työnantajan palveluksessa myös valmistumisen jälkeen, sillä sosiaali- ja terveysalan työllisyysnäkymät ovat erityisen valoisat.

Oppisopimuksessa opiskellaan omalla työpaikalla, työkierrossa, itsenäisesti ja tietopuolisessa lähiopetuksessa. Oppilaitoksessa tapahtuva oppiminen sisältää teoriatuntien lisäksi käytännön harjoituksia. Näytöt annetaan työpaikalla, joista osa saattaa tapahtua muualla kuin omalla oppisopimustyöpaikalla.

Ylilahti kannustaa rohkeasti tarttumaan tilaisuuteen täyttämällä hakemuksen ja ottamaan yhteyttä oppisopimuspaikan saamiseksi.

– Sinulla on mahdollisuus hakeutua kodikkaisiin asumisyksiköihin tai alati liikkuvaan kotihoitoon. Työ ikäihmisten parissa on yhdessä oloa, iloa, naurua, surua ja elämänmakuista elämää, tiivistää Ylilahti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät