Satosankarit marja-asema ostaa jälleen puolukkaa!

865
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven 4H Satosankarit eli marja-asema aukeaa jälleen viikolla 36, eli huomenna maanantaista 5.9. alkaen. Osto tapahtuu kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin kello 16-18.

Ostopaikka on sama kuin ennen, eli Lehtimäen kirkkokylässä vanhan Kesäniemen kaupan pihalla, osoite Kirkonkyläntie 297. Marja-asemalla ostetaan perkaamatonta puolukkaa.

MAINOS

Satosankarit on Suomen 4H-liiton metsämarjojen ostoon ja välitykseen sekä nuorten työllistämiseen liittyvää toimintaa. Satosankarit-brändin alla toimii tänä vuonna 40 4H-yhdistysten ylläpitämää marja-asemaa ympäri Suomea. Marja-asemille työllistyy paikallisia nuoria.

Paikalliset 4H-yhdistykset toimivat marja-asemaa pyörittävien nuorten työnantajina sekä järjestävät perehdytystä ja neuvontaa uusille metsämarjojen kerääjille. 4H-järjestö on pyörittänyt metsämarjojen osto- ja välitystoimintaa jo useiden vuosien ajan, ja kesästä 2020 eteenpäin se on keskittynyt Satosankarit-toiminnan alle.

Tämän vuoden Satosankarit-toiminnassa on mahdollista työllistää nuoria somelähettiläiksi. Nuori saa 4H-yhdistykseltä sata euroa bruttopalkkaa per video tai julkaisukokonaisuus. Videoiden teema on Satosankarit (puolukoiden keruutoiminta). Videolla tulee tuoda selvästi ilmi, että kyse on 4H-järjestöstä ja Satosankarit-toiminnasta.

Nuorille marjanpoimijoille Alajärven 4H yhdistys maksaa poimintabonuksen. Poimintabonus maksetaan kymmenelle ensimmäiselle nuorelle, jotka tuovat itse keräämiään marjoja myyntiin marja-asemalle vähintään kaksi kymmenen litran täyttä ämpärillistä puolukkaa.

Lisäksi Alajärven 4H yhdistys järjestää myös Taimelan koulun kanssa marjaretken.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa