3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ankkurit rakentaa Superpesisjoukkuetta kaudelle 2023

Ankkurit on rakentamassa kovaa vauhtia Superpesisjoukkuetta kaudelle 2023. Viime päivinä on lukittu monta tärkeää palasta joukkueeseen uusien sopimusten myötä.

Tuukka Etula jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Kuva: Jani Vuorela.

Tuukka Etula jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Tuukka oli yksi nousujoukkueen ratkaisupelaajista pitkin kautta. Pudotuspeleissä mailan varressa Tuke ratkaisi useita otteluita ja ulkopelissä hoiti kopparin tonttia varmoin ottein!

MAINOS

– Yksi unelma pikkupojasta asti on ollut, että pääsee joskus pelaamaan superia nimenomaan Ankkureissa ja nyt se on mahdollista, niin fiilis ei voisi olla parempi, Tuukka toteaa.

– Yleisö, lähtekää kesällä katsomaan pelejä, kun Alajärvellä taas pelataan superia pienen tauon jälkeen!

Myös Lauri Ihamäki kirjoitti 1+1 vuotisen jatkosopimuksen. Kuva: Jani Vuorela.

Myös veljekset Juho ja Lauri Ihamäki kirjoittivat 1+1 vuotiset jatkosopimukset. Vanhempi veljeksistä Juho pelasi viime kaudella loistavaa peliä lyöjäjokerin roolissa. Pieni loukkaantuminen kesken kauden ei paljon haitannut menoa, kun Juho oli mailan varressa yksi ratkaisupelaajista pudotuspeleissä.

Lauri pelasi loistavan kauden Ankkureissa. Late oli tärkeä palanen sisäpelissä joukkueelle ja ulkopelissä siepparina poltti miehiä pesille tasaiseen tahtiin. – Ankkureissa on hyvä pöhinä päällä niin mukava jatkaa sinikeltaisissa, Juho toteaa.

Joona Peltokangas jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Kuva: Jani Vuorela.

– Viime kaudesta jäi todella hieno fiilis ja onkin mahtavaa lähteä mittaamaan tasoamme superpesikseen. Pienen tauon jälkeen taas näkee superpesistä Alajärvellä, joten otetaan kaikki ilo irti tästä yhdessä, Lauri lupaa.

Joona Peltokangas ja Jere Peltomäki kirjoittivat niin ikään nimmarit sopimuspapereihin! Joona jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella ja Jere 2+1 vuotisella pahvilla!

Superlupaus Jere Peltomäki teki Ankkureille 2+1 vuotisen sopimuksen. Kuva: Jani Vuorela.

Huippunopean ja ulkopelissä kopparina toimivan Joonan mennyt kausi pääasiassa kului armeijan harmaissa.  Superlupaus Jeren mennyt kausi katkesi ennen aikoja, kun harmittava loukkaantuminen pilasi kauden jo huhtikuussa.

– Mahtavaa päästä tekemään jatkoa Alajärvelle. Täällä on optimaaliset mahdollisuudet kehittyä ja hieno yhteisö. Odotan innolla tulevaa, Joona Peltokangas sanoo.

Jere Peltomäki puolestaan toteaa, että kausi 2022 päättyi hänen osaltaan jo huhtikuun alkupuolella loukkaantumiseen. – Hetken aikaa tuskailtiin isommin ja sitten päätä pystyyn ja eteenpäin. Kesä meni käytännössä ns. hengessä mukana periaatteella ja palo kentälle oli kova.

– Ja nyt kiitos valmennukselle ja seuralle että nyt on taas aikaa koittaa mihin jätkästä kentillä on. Nähdään Kitrolla ensi kesänä!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät