Vimpelin positiivisin 2022 selvillä!

Vuoden positiivisimmaksi valittu Noora on 19-vuotias perusvimpeliläinen, joka on valmistunut kesällä merkonomiksi. Hänet voi nähdä kauppareissullaan hymy huulillaan vaikkapa Vimpelin S-marketin kassalla.

Vimpelin Yrittäjät ovat järjestäneet vuodesta 2018 saakka jahdin Vimpelin positiivisimman löytämiseksi.

Etsintä aloitetaan kyselyllä, jossa saa ehdottaa positiivisimmiksi vimpeliläisiksi soveltuvia ehdokkaita mukaan tempaukseen. Näistä ehdotetuista henkilöistä neljä pääsee lopulliseen äänestykseen mukaan, joista yksi valitaan lopulta yleisöäänestyksellä vuoden positiivisimmaksi.

MAINOS

Tapahtuma huipentui vuoden 2022 osalta tänään lokakuun ensimmäisenä lauantaina naisten koripallomatsin välierätauolla tapahtuneeseen palkitsemistilaisuuteen, jossa Vimpelin positiivisin julkistettiin ja palkittiin.

”Iloinen ja positiivinen, aina hymyssä suin. Kohtelias, iloinen ja aina riittää juttua. Nuori, joka puhuu vaan positiivisia asioita kotikunnastaan. Ihana ilopilleri. Huomioi toiset iloisella asenteellaan. Jalat maassa oleva, helposti lähestyttävä ja asiat kunnialla, positiivisella otteella hoitava. Aito ja lämmin. Hymy tarttuu. Positiivinen ja vahva. Tämän nuoren naisen hymy ja huumori valaisee päivän. Nuori, joka huomioi myös vanhemmat ihmiset. Ihana nauru!”

Nämä perustelut oli kerätty Vimpelin positiivisimmalle ojennettavaan kunniakirjaan, jotka oli annettu äänestäjien toimesta ehdokasta kuvailemaan.

Nämä ominaisuudet kuuluvat Noora Haapalalle!

Vuoden positiivisimmaksi valittu Noora on 19-vuotias perusvimpeliläinen, joka on valmistunut kesällä merkonomiksi. Hänet voi nähdä kauppareissullaan hymy huulillaan vaikkapa Vimpelin S-marketin kassalla.

Noora harrastaa Vimpelin kovinta lajia eli pesäpalloa, ja kokee itsensä iloiseksi ja positiiviseksi ihmiseksi, kuinkas muutenkaan!

– Kai me ollaan siskon kanssa peritty positiivisuutta isältä ja äitiltä jonkin verran, Noora pohtii nöyrästi.

– Kyllä mä oon ollu aina se ilopilleri ja se joka nauraa eniten luokassa, ja ylipäätään koulussa, Vimpelin positiivisin kertoo nauraen.

Hän kertoo myös, että on mukavaa tuoda iloa ympärilleen ja huomata kuinka hymy ja nauru tarttuvat muihinkin. Noora kokeekin positiivisuuden tarkoittavan hänen mielestään iloista ja rempseää mieltä, jota voi ja saa jakaa muille, kuten hän työssään ja vapaa-ajallaan pyrkii tekemään.

Nooran mielestä Vimpelissä on hänen sanojensa mukaan ”superpaljon” positiivisia ihmisiä. Tämän hän on saanut huomata aitiopaikalla työskennellessään S-marketissa palvellen lukuisia vimpeliläisiä.

Miltä nyt tuntuu olla Vimpelin positiivisin 2022?

– Tuntuu kyllä hyvältä. Olen kyllä pikkuisen yllättynyt tästä, mutta ihan positiivisella tavalla kuitenkin. Olen erityisen iloinen siitä, että olen tuonut työni kautta tai vapaa-ajalla jonkun elämään positiivisuutta ja iloa, se piristää itseänikin paljon.

– Olen tosi kiitollinen perheelle, kavereille ja työporukalle, jotka ovat kaikki tukeneet ja äänestäneet mua!, Noora iloitsee kiitollisena heittäen lopuksi vielä nauraen olevansa kai nyt sitten ”positiivinen jo toisessa polvessa”.

Lämpimät onnittelut Nooralle ansaitusta tittelistä!

Annika Brander

MAINOS
Exit mobile version