6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Vimpelissä tapahtuu syyslomaviikon aikana

Perjantaina 14.10. nuorisotila Monttu on auki kello 18-22.

Sunnuntaina 16.10. Vimpelissä vaelletaan yhdennentoista kerran Vatpakan vaellus. Vaellusreitin pituus on 15 kilometriä ja se kulkee tuttua Vatpakka-Lakeaharju-Luoma-aho-Vatpakka latureittiä pitkin. Reitille lähdetään hiihtomajalta kello 9-10 välisenä aikana ja takaisin saavutaan omaan tahtiin.

MAINOS

Ennen lähtöä käydään hiihtomajan sisällä kirjaamassa nimi osallistumisluetteloon ja samalla osallistutaan arpajaisiin.

Sport Centerin laavulta löytyy järjestäjien puolesta mehu/makkaratarjoilu kello 10-12.30 välisen ajan, joten omia juomia tai eväitä ei ole tarvetta kantaa mukana. Tule nauttimaan liikunnasta ja syksyisestä luonnosta!

Maanantaina 17.10. liikuntahallin kuntosalilla avoimet ovet kello 6-18. Tule tutustumaan!

Tiistaina 18.10. liikutaan temppuradan merkeissä Liikuntahallin salissa. Kello 10-11 3-5-vuotiaat ja kello 11-12 6-8-vuotiaat. Luvassa on mm. tasapainoilua, hyppimistä ja ryömimistä.

Tiistaina myös Nuorisokuvissa kello 19 nuorten ilmainen elokuva. Elokuvana Top Gun Maverick.  Keskiviikkona 19.10. nuorisotila Monttu auki kello 17-21.

Torstaina 20.10. Vimpelin MLL ja vapaa-aikatoimi järjestää lastenteatterin liikuntahallille. Näytöksenä ”Maailman ympäri 80 päivässä”. Liput myynnissä vain ovelta.

Torstaina myös Nuorisovaltuusto järjestää ikärajattoman ja päihteettömän nuorisotapahtuman Lakis Areenalla. Esiintyjänä Petri Nygård. Ovet auki kello 18 ja esitys alkaa kello 19. Liput myynnissä vain ovelta.

Perjantaina 21.10. Nuoppari on auki kello 18-22. Lauantaina 22.10. Vatpakan frisbeegolfradalla Järviseudun mestaruuskilpailut vol2. Tapahtuman järjestää yhteistyössä vapaa-aikatoimi ja Järviseutu Disc Golf Club. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa discgolfmetrix.com.

Sunnuntaina 23.10. Vimpelin kunta ja Veto järjestävät superpesisjoukkueelle kultajuhlat Vimpelin liikuntahallilla. Kaikille avoimet juhlat alkavat kakkukahveilla kello 12-13 ja virallinen ohjelma sekä palkitseminen kello 13-14.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät