Kenestä Suomen Yrittäjien seuraava puheenjohtaja? – Yrittäjissä iso vaali lauantaina

Suomen Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Petri Salminen, mutta Anne Niemi antoi hänelle kovan vastuksen äänestyksessä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Yrittäjyyden superviikonloppu kutsuu Tampereelle 21.–22.10.2022, kun Nokia Arenalla järjestetään Valtakunnalliset yrittäjäpäivät ja Tampere-talolla Suomen Yrittäjien liittokokous.

Lauantaina liittokokouksessa Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi pyrkivät Anne Niemi, Petri Roininen ja Petri Salminen.

MAINOS

Anne Niemi, 58, on järjestön varapuheenjohtaja Etelä-Pohjanmaalta. Niemi on mukana pääomasijoituksia tekevissä Hydro Invest Oy:ssä ja perheyritys Järviseudun Peruna Oy:ssä sekä näiden yritysomistusten kautta eri osakeyhtiöiden hallituksissa. Niemi on myös vaateliike Idanne Oy:n yrittäjä Seinäjoella. 

Petri Roininen, 58, on Suomen Yrittäjien kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja Helsingistä. Roininen on ollut omistamassa ja rakentamassa kymmentä eri yritystä. Yksi niistä on kiinteistösijoitusyhtiö Investors House Oyj, jonka toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen hän on.

Petri Salminen, 41, Keski-Suomesta hakee istuvana puheenjohtajana jatkoa. Salminen on myynnin ja johtamisen kehittämispalveluja tarjoava yksinyrittäjä Salminen & Tikka Oy:ssa ja konepajateollisuudessa toimivan perheyrityksen AJ-Tools Oy osakas. Salminen on myös eurooppalaisen pk-yrittäjien kattojärjestön SMEunitedin puheenjohtaja.

Liittokokous valitsee lauantaina 22. lokakuuta järjestölle myös varapuheenjohtajat sekä valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kaikkien valittujen kausi kestää kaksi vuotta ja se tulee alkamaan heti.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinin kirkkoherraksi kaksi hakijaa
Seuraava artikkeliLea Vasalampi auttaa maahanmuuttajia kotiutumaan