-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Jussi Roposelta Keikkamiehen tilitys

Pitkän linjan pohjalaisartisti Jussi Roponen Soinista on julkaissut 18. cd-levynsä. Levy on nimeltään Keikkamiehen tilitys ja se sisältää yhdeksän kappaletta, joista osa on Jussin jo aikaisemmin julkaisemia ja muutamia hän on käynyt kesän lopulla laulamassa levylle Helibor studiolla Maaningalla.

Yksi levyn kappaleista on aivan uusi, nimeltään Tytölleni. Sanat siihen on tehnyt Roposen Kaisa vaimo ja sävelen Seppo Niemelä.

Roponen sanoo tämän levyn olevan hänelle kuin eräänlainen testamentti, jolle hän halusi koota eri elämänvaiheista kertovia, koskettavia kappaleita.

MAINOS

Levyltä löytyvät mm. kappaleet Olen saanut elää ja En päivääkään vaihtaisi pois. Vakavan sairauden myötä nämäkin laulut ovat saaneet laulajan mukaan erilaisen merkityksen.

– Vaikka polkuni on välillä ollut mutkikas, kuten laulussa sanotaan, olen kiitollinen jokaisesta päivästä, Roponen sanoo. – Ja kiitollinen olen laulunlahjasta, jonka yläkerran isäntä on minulle antanut.

– Se on vienyt minua ympäri Suomenmaan ja tuonut elämääni paljon upeita ihmisiä, joista edelleenkin saan voimaa tehdä tätä työtä!

Tämä levy on siis kiitos myös heille, kaikille Jussin faneille, jotka tansseissa käyvät. Levyä voi tilata Kati Roposelta numerosta 040 720 38 30 tai sähköpostilla osoitteesta kati.ropo@gmail.com.

levyn ja mittavan uran kunniaksi faneille pitää vielä järjestää tanssit Soinin Yhteistalolla sunnuntaina 30.10. kello 13-16.30. Jussi toivottaa kaikki tuolloin tervetulleeksi talolle ja tarjoaa täytekakkukahvit kaikille lipunostaneille!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät