-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Karelian Hurmos oli tyly vieras Betonimiehille

KyKy-Betset vs Karelian Hurmos 1-3 (22-25, 19-25, 25-23, 22-25).

Betonimiesten kotivoitto jäi vielä tulevaisuuteen. Karelian Hurmos oli tyly vieras ja vei pinnat Mestaruusliigan ottelusta.

MAINOS

2,5 pistettä per erä oli Joensuun joukkue parempi keskiarvon mukaan. Pienet asiat ratkaisevat edelleen, tarkkuutta vain jokaiseen kosketukseen, niin siitä se paranee.

Hurmos taisteli muutaman pallon mainosaitojen takaa ja sitten rohkealla hyökkäyksellä piste omaan sarakkeeseen. Mosse Kostamo oli nyt puolustava libero betonihaalareissa ja Ilja hoiti vastaanoton. Tämä akseli toimi kohtuullisesti, jos vertaa vastustajan liberoon.

Puolustuksen jälkeinen hyökkäys oli naapurilla parempi. Kuuluisaa harjoittelua vaan lisää, niin eteenpäin mennään. Kolme vastapalloa jäi hyödyntämättä, tällaiset asiat kun viilataan kuntoon, on tuloskin mukavampi. Betonimiesten matka jatkuu lauantaina Vantaan Ducksin vieraaksi Korsoon.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät