MAINOS

Lappajärven kesäteatterissa kolmas pyörä kesällä 2023

Kolmas pyörä musiikkikomedia rantautuu Lappajärvelle kesällä 2023!

Kesällä 2023 Lappajärven kesäteatterin ohjelma on monipuolinen ja tuttuun tapaan musiikkia ja huumoria täynnä. Kolmas pyörä musiikkikomedia rantautuu Lappajärvelle!

Kolmas pyörä -musiikkikomedia on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä tarina nettideittailun villistä maailmasta. Tinder, EliittiKumppani, Match, Be2, mistä ja miten tietää missä ja ”Kuka on se oikea” tai onko kaikille olemassa ”Meidän biisi” ja ”Paremmat päivät”.

MAINOS

Rakkauden autokorjaamo, Pesänjako ja Swingijengi -esitysten kirjoittajien uusi rakastettavan hauska komedia marssittaa näyttämölle naurettavan gallerian deittikumppaneita, joiden kanssa yleisöllä on täysi työ selvitä treffien loppuun asti rakastumatta tai vaipumatta epätoivoon.

Lavalla loistavat mm. TV:stäkin tuttu Sofia Arasola (Salatut elämät/Rantabaari) sekä jo viime kesänä Lappajärvellä ihastuttanut Mikko Rantaniva.

Miksi rakastuminen on niin helppoa, mutta rakastaminen niin vaikeaa? Montako eri hahmoa pystytään esittämään yhden komedian aikana? Ja mihin katosi Saaran unelmien mies Matti?

Tule Kolmannen pyörän kyytiin ja ota selvää!

Rooleissa: Janne Kallioniemi, Ville Pusa, Mikko Rantaniva, Sofia Arasola, Mikaela Nokelainen. Ohjaus: Jani Karvinen. Käsikirjoitus: Sami Hintsanen, Jani Karvinen, Ville Pusa ja Ville Majamaa. Tuotanto: Pinky Ponky Productions Oy ja Lappajärven kesäteatteri.

Huippulaadukkaita konsertteja ja stand up esityksiä on myös luvassa. Ohjelmaa julkaistaan sitä mukaan kun kesä lähenee.

Viikolla olevien näytösten alkamisaika edellisvuoden tapaan kello 18 sekä viikonloppuisin kello 14.

Lappajärven Kesäteatteri pyörittää myös Hotelli Kivitipun rannassa sijaitsevaa Terrace Kirppu rantaravintolaa. Rantalava rakentuu toukokuun lopulla ja kesälauantaisin saadaan nauttia laadukkaasta livemusiikista.

Terrace Kirpusta voit vuokrata myös aktiviteetteja luontomatkailuun: Sup-laudat, kajakit, vesijetit sekä kalastuspalvelut.

MAINOS
Exit mobile version