Väkivaltarikokset ja rattijuopumukset työllistivät poliisia Pohjanmaalla viikonloppuna

294
Mainos[adrotate banner="3"]

Pohjanmaan poliisilla oli suhteellisen rauhallinen viikonloppu. Perjantain ja lauantain välinen yö oli erittäin rauhallinen. Viikonloppuna poliisi hoiti yhteensä 628 hälytystehtävää ja 42 henkilöä oli kiinniotettuna.

Kiihtyneessä mielentilassa ollut mies oli lyönyt poliisia tehtävän yhteydessä perjantai-iltana Vaasassa. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Poliisille tuli tilanteesta ruhjeita ja turvotusta naamaan.

MAINOS

Järjestyksenvalvojat yrittävät poistaa häiriköivää naista ravintolan edustalta Kokkolassa perjantai-iltana. Nainen kieltäytyi poistumasta ja sylkäisi järjestyksenvalvojien päälle. Poliisit kutsuttiin paikalle ja nainen otettiin kiinni.

Kiinnioton yhteydessä nainen oli potkinut kohti poliisia ja osunut yhden konstaapelin käteen ja aiheuttanut vamman. Naista epäillään pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. 

Kurikasta ilmoitettiin lauantai-iltana, että mies oli humalassa lähtenyt autolla ajelemaan kohti Vaasaa. Kyseinen auto ajoi poliisipartiota vastaan Porintiellä Mustasaaressa ja partio kääntyi autoilijan perään.

Autoilija ei pysähtynyt, vaikka poliisi antoi pysäytyskäskyn, vaan jatkoi matkaa nopeusrajoitusten mukaan. Toinen poliisipartio oli asettanut tielle piikkimaton ja autoilija pysähtyi ennen piikkimattoa. Autoilija kieltäytyi tulemasta ulos autosta ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja, jotta hänet saatiin ulos.

Autoa ajanut mies puhalsi 1,08 mg/l ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Ämmäläntiellä Seinäjoella henkilöauto oli päätynyt katolleen ulosajan seurauksena sunnuntain vastaisena yönä. Auton kuljettaja, joka pääsi omin voimin ulos autosta, loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa