LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoitti turvallisuutta lapsille

649
Paavolan koulun eskarit saivat hienot siniset heijastinliivit lahjoituksena LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalta. Liiveissä on runsaasti heijastavaa alaa myös selässä. Lahjoituksen luovuttivat Niina Mäkelä ja Jarmo Ojajärvi (takana vas).
Mainos[adrotate banner="3"]

Syksyn pimeällä liikkuvien turvallisemman matkanteon varmistamiseksi LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on lahjoittanut 1500 heijastinliiviä eteläpohjalaisille lapsille.

Heijastinliivejä oli mahdollista hakea syksyn aikana täyttämällä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan Facebook-sivulla hakemuslomakkeen perusteluineen. Hakemuksia täytettiin todella runsaasti ja perustelut olivat toinen toistaan arvokkaampia.

MAINOS

– Aivan kaikkien hakijoiden toivetta emme valitettavasti pystyneet toteuttamaan, mutta moni myös heijastinliivit saa, kertoo palveluneuvoja Niina Mäkelä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan Alajärven toimistolta.

Alajärvellä lahjoituksen saajia olivat Paavolan koulu, Mäntymäen päiväkoti/harakat ja Myllykankaan koulun 1.-2.-luokat.

– Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö, ja meille on tärkeää kasvattaa asiakkaidemme elämänturvaa ja asiakashyötyjä sekä ennaltaehkäistä vahinkoja.

– Heijastinliivien lahjoittaminen on yksi niistä konkreettisista toimenpiteistä, joilla pyrimme parantamaan liikenneturvallisuutta Etelä-Pohjanmaalla, kertoo maatilaneuvoja Jarmo Ojajärvi.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa