Seija Autio Lappajärveltä Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n johtoon

Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n syyskokous pidettiin Kortesjärvellä Navettakaffila Lumouksessa. Kuva: Leea Keto.
Mainos[adrotate banner="3"]

Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Seija Autio Lappajärveltä.

Järvilakeuden kansalaisopistoa ylläpitää yhdistys, jonka jäseninä ovat alueen kunnat Kauhava, Lappajärvi ja Evijärvi. Ylin päättävä elin on kahdesti vuodessa kokoontuva kannatusyhdistys, johon kunnat lähettävät omat edustajansa. Kannatusyhdistyksen edustajat vaihtuvat neljän vuoden välein.

MAINOS
Hallituksen valittiin varapuheenjohtajaksi Anna-Liisa Niemi Kauhavalta ja puheenjohtajaksi Seija Autio Lappajärveltä.  Kuva: Leea Keto.

Kannatusyhdistyksen edustajilta toivotaan palautetta kentältä, kurssitoiveita ja omaa aktiivista osallistumista kursseille.

Yhdistys piti tällä kertaa syyskokouksensa Kortesjärvellä Navettakaffila Lumouksessa. Paikalla oli edustajia ympäri opiston toimialuetta. Kokouksessa puheenjohtajana toimi Jaakko Niemistö Kauhavan Kortesjärveltä.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2023 toiminta- ja taloussuunnitelma.

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja: hallituksen puheenjohtajaksi valittiin seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Seija Autio Lappajärveltä ja varapuheenjohtajaksi Anna-Liisa Niemi Kauhavalta.

Hallituksesta puolet on vuosittain erovuorossa. Tällä kertaa hallituksen jäsenistöön ei tullut puheenjohtajavaihdoksien lisäksi muita muutoksia, vaan hallitus jatkaa entisten edustajien voimin.

Järvilakeuden kannatusyhdistys ry:n hallitus 2023: Seija Autio, puheenjohtaja (varajäsen Vuokko Honkaniemi), Lappajärvi, Anna-Liisa Niemi (varajäsen Leena Vainionpää), Kauhava, Riika Rintakangas (varajäsen Mirva Uusitalo), Evijärvi, Laura Jokinen (varajäsen Veli-Matti Lillbacka), Kauhava/Alahärmä, Sinikka Lammi (varajäsen Piritta Syrjälä), Kauhava/Ylihärmä ja Jarmo Kumpula (varajäsen Mari-Elina Kottari); Kauhava/Kortesjärvi.

Järvilakeuden kansalaisopiston kannatusyhdistys ry:n edustajat 2021-2025 (suluissa varajäsen): Evijärvi: Maritta Hanhikoski (Daniel Uusitalo), Tarja Jokela (Saija Niemi), Sakari Lehto (Johannes Mäkinen), Kauhava: Jaana Ahola (Tiina Ranta), Timo Hanhikoski (Risto Pirttinen), Katja Hautamäki (Silvia Kaljurand), Juha Kipinoinen (Kari-Veli Mäkelä), Leena Kunnari (Mira Korpitie), Marita Kunnari (Suvi Porre), Kaarina Lahti (Aira Lahti), Jorma Lammi (Eila Hakola-Sippola), Miika Mustajärvi (Markku Mäkelä), Jaakko Niemistö (Seppo Malmi), Emmi Niva (Mika Ekola), Martti Puronvarsi (Marko Ekola), Ville Rantala (Henri Nyqvist), Arto Rinne (Oili Aula), Piia Syri (Anastasia Budde), Piritta Syrjälä (Lea Korpi) ja  Lappajärvi: Seija Autio (Tuija Viinamäki), Vuokko Honkaniemi (Raimo Angervisto), Arvi Kangastie (Eetu Annola).

MAINOS
Edellinen artikkeliYlioppilaita
Seuraava artikkeliLähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoitti turvallisuutta lapsille