Menestyjiä muistettiin Perhossa

Perhon kunta ja KOSEK kukittivat menestyjäyrityksiä. Lämminhenkisessä tilaisuudessa puhuttiin luonnollisesti yrittäjyydestä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Perhon kunta ja KOSEK eli Kokkolanseudun Kehitys Oy huomioivat Kauppalehden Menestyjät-listan perholaisyrityksiä järjestyksessään viidettä kertaa.

Aikaisemmista vuosista poiketen Keskuskoululla järjestettiin yhteinen kahvitilaisuus, jossa yritysten edustajat kukitettiin. Menestyjäyrityksiä on tänä vuonna yhteensä 13, kun viime vuonna Kauppalehden vastaavalla listalla noteerattiin viisi Perhossa toimivaa yritystä.

MAINOS

Kauppalehden Menestyjät-kriteereissä mitataan yrityksen taloudellista suorituskykyä kuudella eri osa-alueella: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinottokyky. Kriteereissä on peilattu osakeyhtiöiden tilinpäätöstietoja huhtikuun 2021 ja lokakuun 2022 väliseltä ajalta.

Kauppalehden perholaiset menestyjät vuonna 2022 ovat Osto- ja myyntipalvelu Kalliokoski Oy, Mestaripurkajat Oy, JET-Puu Oy, Rauta- ja maatalouskeskus Kipakka Oy, LVI-More Oy, A & P Taipale Oy, Pohjansepät Oy, Muoviitala Oy, K-P Yrityspalvelu Oy, Oy Wood-Make Center Ltd, Koneharju Oy, Ehta Group Oy ja Jetta-Talo Oy.

MAINOS
Edellinen artikkeliKynttilät syttyvät itsemurhan tehneiden muistoksi
Seuraava artikkeliJoulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Soinissa