-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Soinissa

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.

Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Soinissa joulukortteja kerätään kirjastossa.

MAINOS

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo. Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

– Toivottavasti saamme myös soinilaiset aktiivisesti mukaan ilahduttamaan ikäihmisiä, kannustaa hallintojohtaja Jari Salonen Soinin kunnasta.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Keräyspiste Soinin kirjastossa on avoinna aina kirjaston aukioloaikoina. Keräyslaatikko on lainausautomaatin vieressä, palveluaikojen lisäksi kortteja voi jättää myös omatoimiaikana eli ma-su klo 7-21.

Kaikki Suomen keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia. Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia.

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät