Pikkujoulujuhlinta näkyi poliisin viikonlopun tehtävissä

300
Mainos[adrotate banner="3"]

Vahvassa humalassa olevat henkilöt näkyivät selvästi Pohjanmaan poliisin viikonlopun tehtävissä.

17 pahoinpitelyilmoitusta kirjattiin viikonloppuna ja 50 henkilöä oli kiinniotettuna juopumuksen takia tai rikosperusteisesti. Poliisille kirjattiin yhteensä 649 hälytystehtävää viikonloppuna.

MAINOS

Liikenteessä valvonta kohdistui koko valtakunnassa rattijuopumuksiin ja Pohjanmaan maakunnissa puhallutettiin viikonloppuna yli 3000 autoilijaa. 11 autoilijaa epäillään viikonlopun jälkeen rattijuopumuksesta, osa näistä jäi kiinni liikennejuopumusvalvonnassa.

Lauantaiaamuna henkilöautonkuljettaja oli törmännyt puuhun Kokkolan keskustassa. Paikan päällä tehtiin alkometritesti kuljettajalle, ja se antoi lukeman 1,06 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntai-iltana ilmoitettiin poliisille henkilöautosta, joka oli ojassa Vaasantiellä Närpiössä. Paikalla poliisi löysi kuljettajan paikalta henkilön, joka kiisti ajaneensa autoa. Henkilö puhalsi alkomittariin tuloksen, joka ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, ja häntä epäillään tässä vaiheessa rikoksesta.

Viikonlopun pahoinpitelyistä melkein kakki ovat tapahtuneet yksityisasunnossa, ja ainoastaan muutama on tapahtunut julkisella paikalla.

Pikkujoulujuhlinta ei siis ole näkynyt ravintolatappeluina, vaan juhlaväen humalatila on lähinnä teettänyt työtä poliisille.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa