Joulu saa tulla – Soinissa kokoonnutaan perjantaina liikekeskuksen pihamaalle!

Jaana Hyvösaho toivoo, että Soinin Joulunavaus kokoaisi perjantaina ihan kaikki kuntalaiset yhteen virittäytymään joulunalusaikaan!

Soinin perinteinen joulunavaus järjestetään perjantaina 25.11. kello 18 alkaen liikekeskuksen piha-alueella.

Kello 18 avajaissanat kuullaan vt. kirkkoherra Elina Lapinoja-Pikäseltä, jonka jälkeen vuorossa on monenlaista jouluista ohjelmaa.

MAINOS

Illassa nähdään päiväkodin muskariesityksiä, kuullaan seurakunnan lapsikuoroa ja Soinin Soittokuntaa!

Soinin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jaana Hyvösaho kertoo, että joulunavaukseen lähdettiin tänä vuonna houkuttelemaan mukaan eri yhdistyksiä ja järjestöjä ajatuksella luoda joulunavauksesta vähemmän kaupallinen, kaikkien kuntalaisten yhteinen joulunaikaan virittävä tapahtuma.

Illan aikana JPYP ja Nuoppari pitävät avoimia ovia, Yhtenäiskoulun seiskaluokkalaisilla on myyntipöytää ja kunnan puolesta on Herttualan tontille luvassa jouluvaloja!

– Ja paikalla on tietenkin myös joulupukki jakamassa karkkia! Yrittäjät tarjoavat glögiä ja piparkakkuja ja mahdollisesti järjestämme kaikkea muutakin kivaa lapsille, vähän säästä riippuen, Jaana lupaa.

Järjestelyistä ovat tänä vuonna vastuussa yrittäjät, mutta Jaana toivoo että jatkossa tapahtuma laajenisi yhä enemmän myös yhdistyspuolelle. Olisi mahtavaa, jos tapahtumasta tulisi kaikkien yhteinen!

Tuula Jokiaho

Exit mobile version