1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Anne Niemi Suomen Yrittäjien hallitukseen

Suomen Yrittäjien valtuusto valitsi tiistaina järjestön uuden hallituksen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi jatkaa työtä yrittäjyyden eteen hallituksen jäsenenä.

Järjestön sääntöjen perusteella kahdeksasta hallituksen jäsenpaikasta tuli aluejärjestöille viisi paikkaa ja toimialajärjestöille kolme paikkaa.

MAINOS

Tiistaisessa Suomen Yrittäjien valtuuston kokouksessa hallitukseen valittiin äänestyksen jälkeen aluejärjestöistä Laura Helasjoki-RistimäkiJukka HurrilaAnne NiemiNina Rasola ja Petteri Virranta sekä toimialajärjestöistä Mika Uusi-PietiläTiina Wangel ja Andreas Ögård.

Suomen Yrittäjien liittokokouksessa lokakuun lopulla Niemi haastoi istuvan puheenjohtajan Petri Salmisen ja jäi ensimmäisellä äänestyskierroksella vain 72 äänen päähän ehdottomasta äänten enemmistöstä, jolloin toista kierrosta ei olisi tullut. Toisella kierroksella äänet kääntyivät Salmisen eduksi, ja hän sai jatkaa järjestön puheenjohtajana.

– Liittokokouksen jälkeen oli aika suunnata katseet eteenpäin eikä jäädä surkuttelemaan tilannetta, vaikka puheenjohtajuus jäikin todella pienestä kiinni. Hallituksen jäsenenä pystyn edelleen vaikuttamaan yrittäjien asioihin ja tekemään työtä yrittäjyyden puolesta, Niemi toteaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät