Kahden naisen putkiremppaa pikkujoulukauden esityksissä

640
Mainos[adrotate banner="3"]

Töysän NS:llä valmistuu pikkujoulukauden esityksiin reteän hupaisa ”Kahden naisen putkiremppa”; näytelmän on kirjoittanut Tanja Puustinen-Kiljunen. Näytelmää onkin paljon kyselty ja siksi esityskauteen varaudutaan monella esityksellä niin joulukuun alkuun kuin joulun välipäiville.

Tälle esityskaudelle valittu elämänmakuinen komedia viihdyttää niin rehellisenkierolla yksinkertaisuudellaan kuin puolestaan sopivuudellaan Töysän nuorisoseuran remonttihankkeisiin nähden (missä toivottavasti ei vielä putkiremonttiinkin päädytä).

MAINOS

Kesämökki tarvitsee kipeästi päivitystä 2000-luvulle ja Lipposen sisarukset Kikka (Outi Pennala) ja Maire (Minna Hakala) päättävät pyytää tarjouksen putkiremontista.

Tarjous tuodaan henkilökohtaisesti mökille, mutta millaisen miehen toimesta – Pikkasen Paavo (Markku Julku), Paven putkesta ja rööristä, ei nimittäin ole mikä tahansa putkimies vaan naisten hormooneja hyrränlailla pyörittävä uros.

Kilpailu miehen huomiosta on kova eikä tilannetta helpota yhtään verevä äitimuori, joka ilmestyy kesämökille juhannuksen viettoon ja naapurin Mullikka-Meeri jolla alkaa olla epäilyttävän paljon asiaa Lipposten sisaruksille.

Kun soppaan heitetään vielä ex-sulhanen, kolmas sisko ja espanjalainen urologi niin ei voi kun ihmetellä mitenkä muutaman vesipisteen ja hanan asentamisesta saadaan aikaan tällainen farssi!

Näytelmän muissa rooleissa nähdään Päivi Jousmäki, Virpi Lahtinen, Harri Mutka, Virve Myllyaho ja Jarmo Sissala.

Esityksiä joulukuun alusta loppiaisen yli

Töysän nuorisoseuralla näytelmät ovat viihdyttäneet jo usean vuoden ajan. Näytelmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston kanssa Janne Vuorelan ohjauksella.

Ensi-iltaa vietetään sunnuntaina 4.12. klo15 ja kaikkiaan näytelmästä järjestetään yhdeksän esityskertaa aikavälillä 4.12.–8.1. Töysän nuorisoseuralla (Seurapolku 1, 63600 Töysä). Maksuvälineenä käy niin käteinen kuin kortti.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa