Harry Potter pitää pintansa

Kolmevuotias Minka Kivelä löysi kadonneen Kutka-rotan vihreän tuolin uumenista.
Mainos[adrotate banner="3"]

Kirjailija J. K. Rowlingin Harry Potter- tuotanto on säilyttänyt suosionsa lasten ja nuorten keskuudessa. Tästä kertoo Perhon kirjastossa järjestetty Harry Potter -ilta, jossa viihtyi yli 120 lasta ja nuorta.

Harry Potteriin ja hänen maailmaansa pääsee tutustumaan niin kirjojen, pelien kuin elokuvienkin avulla.

Illan aikana sai värittää oman tupakravatin, pelata Potter-aiheisia pelejä kavereiden kanssa, osallistua tietokilpailuun tai etsiä Ron Weasleyn kadonnutta Kutka-rottaa. Myös kirjaston Sinisiipi-salin Harry Potter -näyttely tuli monelle kävijälle tutuksi.

MAINOS

Harry Potter -ilta kiinnosti heti illan alusta lähtien. Sadan väritetyn tupakravatin raja meni rikki tunnin kuluttua tapahtuman alkamisesta. Lasten ja nuorten täyttämässä kirjastossa meno oli vilkasta. Tapahtuman aluksi sai olla erityisen tarkkana, kun etsittiin neljää vikkeläliikkeistä kultasieppiä ja Ron Weasleyn omistamaa Kutka-rottaa.

Kutka löytyi lastenosastolla olevan tuolin uumenista. Löytäjänä oli kolmevuotias Minka Kivelä, joka oli tullut paikalle siskojensa ja äitinsä kanssa. Potterit ovat Minkan perheessä tuttu juttu, sillä kirjat on luettu ja elokuvatkin katsottu.

Perholinnassa nähtiin potteristeille tuttuja hahmoja. Minerva McGarmiva luki ääneen Harry Potter ja viisasten kivi -kirjaa. Lordi Voldemortiakin pääsi tervehtimään. Albus Dumbledore oli paikalla, samoin Dolores Pimento. Potter-romaaneiden ja -elokuvien innoittamana muutama iltaan osallistuva oli pukeutunut illan teeman mukaisesti.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliAjoturvallisuus aiheena Alajärvellä ja Lehtimäellä
Seuraava artikkeliSekasorron sinfonia-teos kätkee sisäänsä kasvua ruuhkavuosien arjessa